Restricţii de 1 Decembrie! Zonele vizate

Pe data de 1 Decembrie anumite zone vor fi restricţionate, deoarece se vor desfăşura parade în toată ţara.

Autor: A.V.

Pe data de 1 Decembrie, anumite zone din ţară vor fi restricţionate, deoarece vor fi manifestări de Ziua Naţională a României.

În primul rând, Primăria Municipiului Zalău a anunţat care vor fi arterele care vor fi blocate. Conform paginii publice, ”Pentru buna desfăşurare a acţiunilor organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României au fost întreprinse următoarele măsuri:

1.

RESTRICŢIONAREA CIRCULAŢIEI RUTIERE PE O SINGURĂ BANDĂ A SENSULUI DE MERS în vederea deplasării participanţilor şi a tehnicii militare, atât pe durata repetiţiilor din data de 30 noiembrie 2018 (8:00-10:30), cât şi în cadrul paradei militare din data de 1 decembrie 2018 (11:00-16:00), pe toate sectoarele de drum public destinate deplasării efectivelor.

2. BLOCAREA CIRCULAŢIEI RUTIERE în data de 30 noiembrie 2018, între orele 8:00-10:30, pe următoarele sectoare de drum public: B-dul Mihai Viteazu, pe ambele sensuri de mers, de la intersecţia cu Str. Tudor Vladimirescu, până la intersecţia cu Str. Corneliu Coposu şi pe Str. Gheorghe Doja, pe sensul de coborâre Brădet – Gară, de la intersecţia cu Str. 22 Decembrie 1989 până la intersecţia cu Str. Avram Iancu.

3. BLOCAREA CIRCULAŢIEI RUTIERE în data de 1 decembrie 2018, între orele 11:00-16:00, pe următoarele sectoare de drum public: B-dul Mihai Viteazu, pe ambele sensuri de mers, de la intersecţia cu Str.

Tudor Vladimirescu, până la intersecţia cu Str. Corneliu Coposu şi pe Str. Gheorghe Doja pe sensul de coborâre Brădet – Gară, de la intersecţia cu Str. 22 Decembrie 1989 până la intersecţia cu Str. Avram Iancu.

4. În funcţie de constatările rezultate după defăşurarea repetiţiei generale din data de 30 noiembrie 2018, dacă situaţia o va impune, pentru data de 1 decembrie 2018, se va permite extinderea restricţionării circulaţiei pe prima bandă a B-dului Mihai Viteazu, pe sensul de mers Centru – Gară, de la intersecţia cu Str.

Tudor Vladimirescu (zona Perla) până la intersecţia cu Str. Păcii.

5. În data de 1 decembrie 2018 între orele 11:45-12:45 se blochează circulaţia rutieră pe Str. Corneliu Coposu de la intersecţia cu Str. Andrei Şaguna până la B-dul. Mihai Viteazu şi Piaţa Iuliu Maniu.

6. BLOCAREA accesului în/din următoarele parcări publice:
-parcarea din faţa Magazinului Galeriile Meseş, parcarea de la intrarea în Parcul Central până la Perla, Parcarea zona Cec-Zahana, Staţia Taxi şi parcarea adiacentă Platoului de Marmură, în data de 30 noiembrie

2018, între orele 8:00 -10:30.
-parcarea din faţa Magazinului Galeriile Meseş, parcarea de la intrarea în Parcul Central până la Perla, Parcarea zona Cec-Zahana, Staţia Taxi şi parcarea adiacentă Platoului de Marmură, în data de 1 decembrie 2018, între orele 11:00 -16:00.

7. Eliberarea parcării din faţa Magazinului Galeriile Meseş şi a parcării adiacente Platoului de Marmură, din data de 29 noiembrie 2018, ora 12:00, până în data de 3 decembrie 2018, ora 14:00.

8. Prin grija organelor de ordine se va asigura atât dirijarea circulaţiei rutiere pe perioada de desfăşurare a adunărilor publice, cât şi în timpul deplasării/retragerii efectivelor şi tehnicii militare participante la eveniment.

9. În intervalul în care s-a avizat blocarea circulaţiei rutiere se va devia de către SC Transurbis SA transportul public local de persoane.

10. În intervalul în care s-a avizat blocarea circulaţiei rutiere se vor comuta semafoarele pe culoare galben intermitent, în intersecţiile afectate de blocarea circulaţiei”.

De asemenea, vor exista restricţii şi în Capitală. Conform Brigăzii Rutiere, circulaţia autovehiculelor în zona adiacentă Arcului de Triumf se va efectua pe trasee deviate.

”Între orele 05:00 – 15:00, va fi restricţionată circulaţia pe axul central şi banda I de circulaţie ale şoselei Kiseleff, pe tronsonul între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Arcului de Triumf, precum şi pe banda III de circulaţie pe Şos. Bucureşti – Ploieşti (dinspre Fântâna Mioriţa către Piaţa Presei Libere).

Între orele 09:00 – 15:00, va fi închisă total circulaţia pe Şos. Kiseleff şi străzile adiacente, între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei, pe strada Alexandru Constantinescu, între Piaţa Arcului de Triumf şi bulevardul Mărăşti, pe bulevardul Alexandru Averescu, între Piaţa Arcului de Triumf şi bulevardul Mărăşti şi pe bulevardul Mareşal Constantin Prezan, între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle. De asemenea, va fi restricţionat traficul pe strada Arhitect Ion Mincu.

Între orele 17:00 – 19:00, va fi restricţionată circulaţia pe banda I şi pe banda II pe traseul: Palatul Cercului Militar – bd. Regina Elisabeta – bd. Mihail Kogălniceanu – Piaţa Operei – bd. Eroii Sanitari – bd. Eroilor – str. Gh. Marinescu – Şos. Cotroceni – bd. Iuliu Maniu – bd. Vasile Milea – sediul Regimentului 30 Gardă.

Poliţia Rutieră recomandă şoferilor să folosească rute ocolitoare:

Şos Bucureşti – Ploieşti – Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – bd. Mărăşti – str. Alexandru Constantinescu – Piaţa Domenii – bd. Ion Mihalache.

Şos. Bucureşti – Ploieşti – Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – bd. Mărăşti – bd. Mareşal Averescu – str. Turda – Podul Grant – Piaţa Victoriei – bd. Aviatorilor – bd. Nicolae Caramfil – bd. Aerogării – DN1

Şos Ştefan cel Mare – str. Barbu Văcărescu – bd. Aerogării – DN1.

În zilele de 27, 30 noiembrie şi 1 decembrie se interzic opririle, staţionările în alveolele din dreptul Monumentului Infanteristului pe Şos. Kiseleff, mai precizează comunicatul”, conform Antena 3.

De asemenea, şi Primăria Municipiului Galaţi a făcut un anunţ despre acest lucru. 

”Modificări importante în programul de circulaţie a troleibuzelor şi autobuzelor!

* În data de 29 noiembrie, în intervalul orar 19.45- 23.30, troleibuzele vor întoarce în Centru. Totodată, traseele de autobuz 11 şi 15 vor intra pe strada Traian, iar la retur vor respecta graficul normal: 11- pe strada N. Bălcescu, iar 15- pe strada Traian.

Traseele de autobuz 10, 24, 26, 29 şi 34 nu sunt afectate, acestea urmând să circule conform diagramei de transport. Celelalte trasee de autobuz vor avea rute ocolitoare (str. Portului, str. Dogăriei. str. Ana Ipatescu etc.) conform indicaţiilor agenţilor de circulaţie.

* În data de 1 decembrie, în intervalul orar 10.30- 15.30, strada Brăilei, pe tronsonul cuprins între bulevardul G. Coşbuc şi strada Domnească, va fi blocată. Astfel, troleibuzele se vor retrage la ora 10.30 şi vor fi reintroduse conform diagramei de circulaţie, la ora 15.30, de la Parc CFR.

Nu vor fi afectate traseele de autobuz 13, 14, 17, 23, 25, 26, 28, 31, 35 şi 36, acestea urmând să circule conform diagramei din zilele nelucrătoare.

Vor circula până în bulevardul G. Coşbuc şi vor întoarce la Palatul Justiţiei (Păpădie) traseele de autobuz: 9, 10, 11, 19 şi 105. Traseele de autobuz 12, 24 şi 34 vor întoarce în Ţiglina II, în zona Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În aceeaşi zi, se vor suspenda următoarele trasee: 15, 16, 18, 20, 22, 27, 29, 30, 102 şi 104. Începând cu ora 15.30, activitatea tuturor traseelor se va relua conform diagramei de circulaţie din zilele nelucrătoare.

Orele de la capetele de linie din cartiere şi timpii de aşteptare nu se vor schimba”, scrie pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Galaţi. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gerard Butler a ajuns la spital! Ce spun medicii despre faimosul actor

Sezonul trei al serialului turcesc “Dragoste si ura”, din 11 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Elevii de la Colegiul German Goethe, la „Ora de Exatlon”! Fostii concurenti „Exatlon” au trait la maximum, alaturi de copii, emotia evolutiei pe traseele organizate in sala de...

3 zodii vor avea o zi specială din punct de vedere financiar. Celelalte zodii trebuie să aibă foarte mare grijă

Veste șoc despre Traian Băsescu! Judecătorii au decis. Lovitură totală pentru fostul președinte

Ce note a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat 2022: „Știm amândouă că nu va fi simplu”

Una dintre cele mai frumoase femei din România a răbufnit. „Nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos”

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies