Rețea de permise false la Constanța! Cât costă să-ți cumperi carnetul

Am aflat suma cu care îți poți cumpăra un permis auto fals, în Constanța!

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Se cumpără permisele auto!


In articol:

Chiar sub ochii internauților curioși, pe un site foarte popular printre cei ce caută anunțuri cu lucruri de vănzare, se poate găsi un articol ce specifică clar, o sumă pentru care cumpărătorul își poate procura un permis auto fals!

Jurnaliștii de la replicaonline.ro au luat legătura cu numărul afișat în anunțul cu pricina, în încercarea de a afla mai multe detalii despre modul de a obține permisul auto „doar cu buletinul”. Persoana care se ocupa cu permisele false i-a asigurat că actul respectiv este „licențiat și adăugat în baza de date a poliției”.

Citeste si: Românca depistată cu coronavirus în Creta s-a plimbat 3 zile pe insulă înainte de a fi pusă în carantină. Spune că nu voia să-și strice vacanța

Citeste si: Leonard Miron e revoltat că Margherita de la Clejani s-a urcat pe Crucea Monumentului Eroilor Revoluției: „Nu, nu a arestat-o nimeni!”

Citeste si: Anamaria Prodan își deschide magazin de fițe, în colaborare cu o celebră creatoare de modă: „Mi-a cerut să merg pe mâna ei”

Se cumpără permisele auto!

 3.000 de lei este suma cu care îți poți lua permisul auto

Cu 3.000 de lei îți poți achizișiona carnetul de conducere, sărind peste școala de șoferi, orele de legislație, de condus, și în special, sărind peste examenul auto ce îi sperie pe mulți.

„O să am nevoie de toate datele dumneavoastră persoanale, o poză cu dumneavoastră făcută de la brâu în sus și o semnătură. Banii se trimit după ce ați primit poză cu permisul de conducere”, a scris unul dintre cei implicați în ilegala afacere.

Pe lăngă toate eforturile anumitor infractori din Constanța de a vinde permise auto false, este bine de reținut faptul că în această perioadă, examenele auto pentru obținerea carnetului au fost suspendate în București, după ce s-a explicat că un examinator ar fi suspect de COVID-19

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate