Reteaua de socializare exclusivista care a schimbat destinele unor oameni! Aici au voie numai cei frumosi, iar ei au facut asta pentru a intrat! E ireal cum s-au transformat!

O retea de socializare dedicata persoanelor frumoase a reusit sa schimbe viata mai multor oameni carora le-au fost refuzate cererile de aplicare.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriere

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

fara descriereKelly O'Donnell inaintefara descriereKelly O'Donnell dupa transformarefara descriereKelly O'Donnellfara descriereKelly O'DonnellBeautifulPeople.com a respins peste 7.5 milioane de aplicanti, iar uni dintre ei si-au modificat viata complet pentru a intra aici si au avut parte de niste transformari surprinzatoare.

Site-ul lansat in 2003 avea o politica de acceptare extrem de dura. Aici puteau lua parte numai persoanele care primeau un scor mare din partea celorlalti utilizatori.

Kelly O'Donnell din Canada a vrut sa aplice si ea, dar nu a fost acceptata, asa ca, s-a transformat complet iar acum arata uluitor.

fara descriereAleksandra Piecze inaintefara descriereAleksandra Piecze dupa transformarefara descriereAleksandra Piecze dupa transformareKelly nu este singura, Aleksandra Piecze din Polonia suferind si ea o transformare uluitoare dupa ce a aplicat de 20 de ori si nu a reusit sa intre. Acum Aleksandra este model in Polonia.

fara descriereBrent Friarfara descriere Alexander SiegwardtSi barbatii au decis sa isi schimbe look-ul dupa ce reteaua i-a "refuzat". Alexander Siegwardt din Germania sau Brent Friar din SUA si-au modificat trupurile pentru a fi acceptati si au reusit, noteaza cei de la dailymail.co.uk.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate