
Ingrediente:
40 g in macinat
40 g tarate de ovaz
40 g faina de soia
40 g seminte de floarea-soarelui 40 g seminte de dovleac macinate
40 g seminte de susan
5 g sare 250 ml apa
(Cea mai gustoasa prajitura: Hencles! Un desert sasesc care te va da pe spate!)
Instructiuni:
Se amesteca toate ingredientele si se toarna intr-o tava intr-un strat subţire si se lasa in repaos 1 ora si jumatate.
Se coc la 160°C, timp de 20 de minute.
Se scot si se taie in forma dorita. Se mai introduc in cuptor la 145 °C, aproximativ 40 minute.
Citeste si: „Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță- kfetele.ro
Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citește și:
ACORDUL pe care îl așteptau toți! Vladimir Putin A ACCEPTAT. Au bătut palma oficial
A murit Peter Imre! „Drum lin, fratele meu mai mare!”