Reteta perfecta de weekend! Toast cu dovleac si ricotta

Daca dovleacul este pe lista de alimente pe care le consumi frecvent toamna, trebuie sa incerci aceasta reteta delicioasa!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Ingrediente:
Un dovleac
Ulei de masline
Fulgi de ardei iute (chili)
Sare si piper
O ceapa alba taiata felii subtiri
70 ml de otet din cidru de mere
30 g de sirop de artar
Paine feliata
60 g de branza ricotta (poti folosi si feta sau mascarpone)
Frunze de menta taiate marunt

Ingrediente:

Un dovleac
Ulei de masline
Fulgi de ardei iute (chili)
Sare si piper
O ceapa alba taiata felii subtiri
70 ml de otet din cidru de mere
30 g de sirop de artar
Paine feliata
60 g de branza ricotta (poti folosi si feta sau mascarpone)
Frunze de menta taiate marunt

Afla cum se prepara acesta reteta delicioasa, pe www.kfetele.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate