Retete de post: Spaghete carbonara de post

Spaghetele carbonara de post sunt o varianta foarte usor de preparat daca nu vrei sa mananci carne si lactate de origine animala sau daca vrei sa incerci o reteta vegana.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Spaghetele carbonara de post au un sos gustos, pe care il poti prepara din lapte de soia si caju.

Ingrediente pentru spaghetele carbonara de post

160 grame spaghete sau alte paste
160 grame ciuperci feliate
160 grame spanac (optional)
2 catei de usturoi
o mana de patrunjel

Pentru sos:

120 grame caju
8 linguri sos de soia
1 lingurita drojfie
sare si piper dupa gust

Cum se prepara spaghetele carbonara de post

Pune caju-ul in apa fierbinte si lasa-l la inmuiat timp de o ora.

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Soteaza ciupercile si usturoiul in putin ulei. Daca vrei sa adaugi si spanac, adauga-l impreuna cu patrunjelul si lasa la foc mic timp de cinci minute.

Sosul se prepara adaugand toate ingredientele intr-un blender/robot de bucatareie si mixand pana se obtine o pasta cremoasa.

Se scurg pastele, se adauga peste ciuperci, se adauga sosul si se amesteca. 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: