
Reţete de post: Cum pregăteşti reţeta de post de supă de legume cu lapte de caju
Ingrediente
4-5 cartofi noi
600 g ciuperci pleurotus
1 ceapă
1 ardei gras roşu
2 morcovi mari
1 jumătate rădăcină de ţelină
1 rădăcină păstârnac
1 rădăcină pătrunjel
200 g nuci caju
1 linguriţă sare
1 legătură pătrunjel verde
Se toacă legumele şi se pun la fiert în apă cu sare. Când au fiert, se potriveşte de sare şi se opreşte focul.
Nucile caju se pun în robot cu apă şi se mixează bine până când capătă consistenţă de smântână. Se adaugă "smântâna" peste supa obţinută, se amestecă uşor.
Supa de legume cu lapte de caju se serveşte cu pătrunjel verde tocat pe deasupra.


Citește și:
Reţete de post: Plăcintă cu spanac, urzici şi praz
Reţete de post: Mazăre cu ciuperci şi orez
Reţete de post: Furnici în copac de post
SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley
Istorie secretă. Rușii trimit la București un ambasador „killer”. Dezvăluiri din dosarele CIA