Vedete

Retras din armata, divortat si fara slujba, ucigasul lui Teo Peter traverseaza vremuri grele! Chris Vangoethem a primit doar o mustrare pentru accidentul care i-a provocat moartea cantaretului

In decembrie 2004, puscasul marin Chris Vangoethem a provocat un accident rutier in care si-a pierdut viata cunoscutul rocker Teo Peter.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Retras din armata, divortat si fara slujba, ucigasul lui Teo Peter traverseaza vremuri grele! Chris Vangoethem a primit doar o mustrare pentru accidentul care i-a provocat moartea cantaretuluiicon photo

Angajat al ambasadei SUA la Bucuresti, puscasul marin Christopher Vangoethem a provocat moartea lui Teo Peter (50 de ani), intrand cu Jeep-ul sau in taxiul care il transporta acasa pe cantaret, pe 4 decembrie 2004. Profitand de imunitatea diplomatica, Vangoethem a fost scos rapid din tara de americani, alegandu-se doar cu o mustrare dupa procesul desfasurat in Statele Unite.

Transferat ulterior intr-o baza din Germania, apoi in Oman, ucigasul lui Teo Peter a trebuit sa treaca si peste divortul inaintat de sotia sa, Kathy, care a plecat de acasa cu cei doi copii ai cuplului.

Ucigasul lui Teo Peter traverseaza vremuri grele. Dupa retragerea din armata, Vangoethem a facut degeaba o facultate

Acum 5 ani, ucigasul lui Teo Peter s-a retras din armata si s-a inscris la o facultate de business, incercand o reconversie profesionala. Insa in ciuda faptului ca Vangoethem si-a depus CV-ul la mai multe firme, acesta nu a gasit nici un job convenabil, asa ca s-a multumit cu angajamente sezoniere, in statul Michigan, acolo unde este stabilit intr-un orasel cu 3000 de locuitori . 

Vezi ce a ajuns sa faca ucigasul lui Teo Peter pentru a--si asigura traiul pe stirilekanald.ro! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune