Retras din gimnastica de performanta, Marian Dragulescu s-ar putea indrepta spre dans: "Se simte foarte atras de lumea show-urilor"

Marian Dragulescu, cel mai valoros gimnast al Romaniei, a renuntat la sportul de mare performanta. Potrivit sotiei lui, Corina, acesta se simte foarte atras de lumea dansului, a spectacolelor.

Distribuie pe:

 

fara descriereDupa ce WOWbiz.ro a anuntat in exclusivitate ca gimnastul Marian Dragulescu a decis sa renunte defintiv la sportul de mare performanta, azi, Corina, sotia sportivului, a declarat pentru WOWbiz.ro ca exista varianta ca Marian sa revina in sport peste ceva timp, cum la fel de bine se poate indrepta spre lumea antrenoratului sau a show-urilor. "Deocamdata, Marian este plecat la o demonstratie in Mexic. Puteti vorbi cu el doar dupa ce revine in tara. Mi-a spus ca se simte foarte atras de aceasta lume a dansului, a show-uri-lor, in general. Exista varianta sa poata fi vazut in diferite spectacole de profil. Momentan, e destul de greu de spus ce va face Marian in viitorul apropiat", a tinut sa precizeze Corina Dragulescu. Chiar daca, pe un forum de gimnastica mexican, fanii isi doresc ca Marian sa vina sa concureze pentru ei la Olimpiada din 2016, care va avea loc in Brazilia, la Rio de Janeiro, Corina a infirmat categoric faptul ca Marian ar avea de gand sa concureze pentru o alta tara. "Nu s-a pus niciodata o astfel de problema. Nu a existat nici o oferta din partea cuiva", a explicat sotia gimnastului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate