Revelion 2013-2014: Ce sa faci in noaptea de 31 ianuarie ca sa ai noroc anul viitor

Sa porti ceva rosu pe tine si sa ai bani in buzunar de Revelion nu sunt singurele traditii care aduc noroc in anul ce vine.

novalue

Exista si alte obiceiuri care va pot spori sansele de a avea un 2014 mai bun.

Revelion 2013-2014: Ce sa faci in noaptea de 31 ianuarie ca sa ai noroc anul viitor
Sa porti ceva rosu pe tine si sa ai bani in buzunar de Revelion nu sunt singurele traditii care aduc noroc in anul ce vine. Exista si alte obiceiuri care va pot spori sansele de a avea un 2014 mai bun.
VASCUL IN CASA
In noaptea dintre ani, in fiecare casa trebuie sa existe macar o crenguta de vasc. Aceasta este una dintre cele mai vechi traditii despre care se spune ca aduc noroc in anul ce vine. Motivul? Vascul este simbolul universal al regenerarii, al renasterii, al nemuririi, iar daca crenguta este asezata langa o icoana, va sporiti si sansele de a avea liniste sufleteasca tot anul.
MANCATI 12 BOABE DE STRUGURI
In Spania, dar si in mai multe tari latine, strugurii sunt purtatori ai norocului. Se spune ca daca mananci 12 boabe de struguri la miezul noptii, de Revelion, vei avea 12 luni imbelsugate, dulci, dar si pline de sanatate.
BANUTI IN BORCAN PENTRU BELSUG
Sa ai bani asupra ta atunci cand bate miezul noptii, de Revelion, este una dintre traditiile legate de sansele de castig in urmatoarele 12 luni.
Insa suma este, in toate cazurile, definita. De ce sa nu-ti sporesti sansele de castig financiar punand deoparte? Incepe inca din noaptea dintre ani sa strangi bani intr-un borcan, in care sa pui orice fel de suma, in fiecare zi a anului. In felul aceste, sansele tale de castig banesc se afla in permanenta pe o panta ascendenta.
FARA CERTURI IN AJUN SI IN NOAPTEA DINTRE ANI
Indiferent cum a fost anul care se incheie, nu-l termina cu situatii tensionate si, mai cu seama, nu intra in 2014
suparat pe cineva. Incheie-ti socotelile cu cei care te-au suparat sau cu care te-ai certat, impaca-te cu acestia si paseste in noul an cu ganduri bune. In felul acesta, isi sporesti sansele sa ai parte de evenimente favorabile tie si de relatii cordiale tot anul.Exista si alte obiceiuri care va pot spori sansele de a avea un 2014 mai bun.

VASCUL IN CASA In noaptea dintre ani, in fiecare casa trebuie sa existe macar o crenguta de vasc.

Aceasta este una dintre cele mai vechi traditii despre care se spune ca aduc noroc in anul ce vine. Motivul? Vascul este simbolul universal al regenerarii, al renasterii, al nemuririi, iar daca crenguta este asezata langa o icoana, va sporiti si sansele de a avea liniste sufleteasca tot anul.

MANCATI 12 BOABE DE STRUGURI In Spania, dar si in mai multe tari latine, strugurii sunt purtatori ai norocului. Se spune ca daca mananci 12 boabe de struguri la miezul noptii, de Revelion, vei avea 12 luni imbelsugate, dulci, dar si pline de sanatate.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

BANUTI IN BORCAN PENTRU BELSUG Sa ai bani asupra ta atunci cand bate miezul noptii, de Revelion, este una dintre traditiile legate de sansele de castig in urmatoarele 12 luni. Insa suma este, in toate cazurile, definita. De ce sa nu-ti sporesti sansele de castig financiar punand deoparte? Incepe inca din noaptea dintre ani sa strangi bani intr-un borcan, in care sa pui orice fel de suma, in fiecare zi a anului. In felul aceste, sansele tale de castig banesc se afla in permanenta pe o panta ascendenta.

FARA CERTURI IN AJUN SI IN NOAPTEA DINTRE ANI Indiferent cum a fost anul care se incheie, nu-l termina cu situatii tensionate si, mai cu seama, nu intra in 2014 suparat pe cineva. Incheie-ti socotelile cu cei care te-au suparat sau cu care te-ai certat, impaca-te cu acestia si paseste in noul an cu ganduri bune. In felul acesta, isi sporesti sansele sa ai parte de evenimente favorabile tie si de relatii cordiale tot anul.

Citeste aici continuarea

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies