Revelionul cu Dracula, mai scump decat cel la cabana lui Ceausescu! Afla cat costa!  

Doua dintre locurile preferate de bistriteni pentru a-si petrece noaptea dintre ani sunt castelul lui Dracula din Pasul Tihuta si fosta cabana de vanatoare a lui Ceausescu de la Dealu Negru.

Distribuie pe:

fara descriereCabana de vanatoare a lui Nicolae Ceausescu de pe Dealu Negru

Pentru cinci zile in castelul lui Dracula in perioada 29 decembrie - 2 ianuarie, oaspetii trebuie sa plateasca 1.250 lei de persoana, reprezentand cazarea, micul dejun si cina si doua mese festive de Revelion si Anul Nou, cu bal mascat, muzica, focuri de artificii, karaoke si concursuri cu premii.

Castelul se afla la peste 1.100 metri altitudine, la granita dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava, turistii avand posibilitatea, cand nu sunt la petrecere, sa faca drumetii, sa se dea cu sania si schiurile pe partia din spatele castelului, sa inchirieze ATV-uri sau sa se plimbe cu sanii trase de cai.

În ceea ce priveşte cabana Romsilva de la Dealu Negru, situata la poalele Muntilor Calimani, aceasta a fost deja inchiriata atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion, potrivit inginerului silvic Adriana Bartha. Pentru un sejur de cinci zile petrecut in fosta cabana de vanatoare a lui Ceausescu, pretul platit de o persoana pentru cazare este de 180 lei, capacitatea totala fiind de 20 de locuri.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate