Revenire miraculoasa! Caiacistul Justin Porcarasu si-a reluat antrenamentele dupa ce, in urma cu aproape 6  luni, a fost la un pas de moarte

In urma cu sase luni a suferit un teribil accident. Cei care au vazut poze cu el dupa accident, nu credeau ca isi va mai reveni vreodata. Caiacistul Justin Porcarasu a cheltuit 10.000 de euro, dar acum si-a reluat antrenamentele. WOWbiz.ro iti arata, in premiera, poze cu Porcarasu acum.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereIn urma cu aproape sase luni, Justin Porcarasu ( 26 de ani), component de baza al lotului de caiac-canoe a fost la un pas sa-si piarda viata. In timp ce se plimba cu barca unor prieteni, pe Dunare, ambarcatiunea in care se afla Justin a fost lovita frontal de o alta salupa care era condusa de un individ aflat, se pare, sub influentra bauturilor alcoolice. In urma impactului, cel mai grav accidentat a fost Justin. Adus de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti, avand maxilarul distrus in totalitate, sportivul a fost supus mai multor interventii chirurgicale, 12 la numar, pentru recompunerea fiecarei parti a maxilarului. In primele luni, Justin a trecut prin chinuri groznice, fiind obligat sa manance doar cu paiul.

fara descriereDe la acel moment groznic si pana in prezent, recuperartea lui Justin a decurs bine, in clipa de fata el reluandu-si antrenamentele pe lacul Snagov. "Acum, multumita lui Dumnezeu pot manca fara probleme. Doctorii mi-au montat un aparat special pentru a-mi fixa dintii, dar, de ceea ce a fost mai greu am trecut cu bine. De la momentul accidentului si pina acum am cheltuit aproape 10.000 de euro. Sper sa-mi pot recupera acesti bani de la cel care a produs accidentul", a povestit Porcarasu pentru WOWbiz.ro. Tanarul si-a reluat si unul dintre hobby-urile lui, motociclismul. "Imi place mult sa merg cu motorul in special in zonele accidentate. De munte. Am multi prieteni care au aceasta pasiune. Pentru mine este o forma de relaxare", a adaugat Justin Porcarasu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate