Revenire SPECTACULOASA! Uite cine va prezenta Cronica Carcotasilor dupa plecarile lui Gainusa si Dezbracatu! Nimeni nu se mai astepta la asa ceva!

Cronica Carcotasilor a suferit o lovitura puternica in aceasta vara, cand Mihai Gainusa si "Dezbracatu", plus o parte din echipa, au anuntat ca pleaca. Serban Huidu a ramas cu numele si cu planuri mari si a promis sa puna la punct o noua echipa pentru ca showul lansat pe micul ecran chiar de el sa continue din toamna, cu alti prezentatori.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereOficial nu se stie cine sunt cei care vor fi gazdele emisiunii, insa la TV si pe net circula cateva spoturi de promovare. Producatorii au vrut sa pastreze misterul si sa ii faca pe telespectatori cat mai curiosi, pentru a urmari noul sezon al Cronicii, asa ca prezentatorilor le-au fost filmate doar picioarele. In finalul spotului, apare insa si un profil. Cin' sa fie? Cin' sa fie?

fara descriereDesi declarase ca se retrage din viata publica dupa ce a produs un accident in urma caruia trei persoane au murit, Serban Huidu a revenit usor-usor in prim-plan. Cateva aparitii la tv, in studiourile Cronicii, apoi la radio, iar acum pare ca se pregateste sa isi reintre in drepturi ca prezentator cu norma intreaga. La o analiza atenta a imaginilor din spotul de promovare, este foarte clar al cui este profilul prezentat: Serban Huidu!

fara descriereSurse de pe piata il dadeau ca facand parte din noua echipa si pe "mondenul" Alex Bogdan, un tanar actor care colaboreaza de mult timp cu Prima TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate