Revoltător! Acte secrete despre Dincă scoase la suprafață

Alexandru Cumănaşu a publicat câteva pasaje din rechitoriul în baza căruia Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată.

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Gheorghe Dincă este acuzat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Alexandru Cumpănașu a oferit detalii din rechizitoriul procurorilor. Informațiile pot stârni o revoltă uriașă. 

Alexandru Cumănaşu spune că dosarul este plin de „bălării” menite să creeze impresia că Dincă este un geniu al răului:

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Cumpănaşu: „Câte perechi de chiloți avea Dincă? Dragi români, asa-zisul RECHIZITORIU prin care Dinca a fost trimis în judecată este o mascarada fără limite. 46 de volume, ne anunță procurorii și agenții de influență ‼️ 46 de volume de ce? De BĂLĂRII menite să creeze impresia că Dinca este un geniu al răului‼️”, aşa îşi începe postarea unchiul Alexandrei.

Şi continuă: „În realitate un infractor obosit și folosit‼️ Priviți aici la pag 46 ce informații „relevante” au pus procurorii în rechizitoriu: cate perechi de chiloți avea DINCA, ce culoare, marca și desene aveau pe ei”, mai scrie Cumpănaşu.

Câte perechi de chiloți avea Dincă? Lista cu inventarul lenejeriei intime

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că procurorii au făcut bilanțul lenjeriei intime purtate de Gheorghe Dincă. „Dragi români, asa-zisul RECHIZITORIU prin care Dinca a fost trimis în judecata este o mascarada fără limite, a scris Cumpănaşu pe contul său de socializare. 46 de volume, ne anunta procurorii si agenții de influenta‼️ 46 de volume de ce?! De BĂLĂRII menite să creeze impresia că Dinca este un geniu al răului‼️În realitate un infractor obosit și folosit‼️ Priviți aici la pag 46 ce informații „relevante” au pus procurorii în rechizitoriu: câte perechi de chiloți avea DINCĂ, ce culoare, marcă și desene aveau pe ei”, este o parte din live-ul făcut de Alexandru Cumpănașu. 

 

Galerie foto 
Citește și:

Sfatul zilei, miercuri, 23 septembrie 2020. Capricornii vor primi o veste proastă de la o persoană apropiată

Drama neștiută a luptătoarei de UFC! Paige VanZant a trecut prin momente cumplite la vârsta de 14 ani: "Am vrut să mă sinucid"

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Dezastru ecologic lângă București! Imagini halucinante cu poluarea excesivă! Nu se mai tem de nimic Video

Familia Sorinei de la Baia de Aramă la adresa ”americanilor” Săcărin! ”Mint cu nerușinare! Iată dovada”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies