Revoltător! Îşi omora pacienţii ca să obţină bani de la o firmă de pompe funebre!

Un ambulanţier a fost arestat de curând, după ce şi-a omorât pacienţi ca să primească bani de la o firmă de pompe funebre controlată de mafie.

Autor: T.S.
 
 
 
Un caz teribil a şocat o lume întreagă, întrucât ambulanţierul, în vârstă de 43 de ani, transporta acasă pacienţi în fază terminală, care fuseseră externaţi din spital. Pe drum, însă, el le injecta aer în vene, ceea ce îi ucidea mai repede.
 
Apoi, ambulanţierul recomanda familiilor îndurerate o companie de pompe funebre ce avea legături cu Mafia.
Firma îi dădea cadrului medical 300 de euro pentru fiecare client adus astfel.

 

Deocamdată, anchetatorii au confirmat trei cazuri în care italianul a ucis trei persoane pentru bani, însă sunt cercetate alte 12 morţi suspecte.
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Şerban, în mijlocul unui scandal după ce a filmat un videoclip de manele, la bibliotecă! Cum le răspunde artista studenţilor revoltaţi: ”A devenit foarte cunocută...

Campionii Andrei Stoica şi Cătălin Cazacu, pumni pentru glorie! Cei doi vor cu orice preţ să câştige game-show-ul ”Exatlon”

Alexandru Arsinel, cel mai sincer interviu despre Stela Popescu: "Dupa moartea ei, inima mea a avut o tendinta de cedare"

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se schimbă harta Europei?! Ţara care va fi lovită crunt. Va ieşi mare scandal

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies