Revoltător! O bătrână din Constanța a fost lăsată fără casă și abandonată în munți de un preot

O bătrână din Constanța trăiește un coșmar de doi ani de zile din cauza unui preot în care a avut încredere.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O bătrână din Constanța trăiește de doi ani o umilință greu de închipuit din cauza unui preot. Femeia a dezvăluit cum a fost lăsată fără casă și cum a fost abandonată la o mănăstire din munți de către preotul în care a avut cea mai mare încredere și pe care l-a ajutat.

Petria Neamțu trăiește un adevărat coșmar de doi ani și două luni, atunci când a ajuns la Mănăstirea Catrinari din comuna Panaci, județul Suceava.

Femeii i s-a spus de către cel care a dus-o acolo că va va numai o lună. La fel au aglat și cei care îngrijesc mănăstirea din munți. Însă, chinul femeii a început în momentul în care și-a lăsat casa din Constanța unui preot, prin intermediul unui document legalizat la notar.

Citeste si: Impresionant! Cu ce s-a ocupat Ion Surdu de la Exatlon inainte de a se dedica sportului

Citeste si: Fiica lui Liviu Vârciu, reacție acidă la adresa tatălui ei? ”De când eram mică...”

Citeste si: Artistul Lawrence Leathers a murit! Cum a fost găsit muzicianul, și medicii sunt îngroziți

Care este ultima dorință a femeii

Preotul de la Mănăstirea Catrinari, care are grijă de femeie, a fost sunat de către preotul din Constanța pentru a-i cere bătrânei o semnătură prin care să demoleze casa respectivă.

Vestea a cutremurat-o pe bătrână, care ma are o singură dorință. Femeia vrea să își revadă locuința pentru ultima dată și să îi întrebe pe preot de ce și-a bătut joc de ea.

„De ce şi-a bătut joc de mine acest preot, când eu l-am adunat de pe drumuri cu tot cu copii? Plătea chirie 20 de milioane. El acum de ce m-a trimis pe mine în fundul munţilor. Să îmi spuie ce a făcut cu capela lui Mircea (n.r. soţul bătrânei). A zis că mă aduce pentru o lună de zile, nu mă aduce definitiv. Şi eu am făcut aici doi ani şi două luni”, a declarat bătrâna cu lacrimi în ochi.

Cu toate acestea, femeia nu vrea să depună o plângere împotriva preotului.

Nu vreau să îi fac rău, să îl pedepsească Dumnezeu. Nu vreau să mor până nu văd casa”, a mai spus bătrâna deznădăjduită.

 

fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate