Revoltător! O fetiță de 11 ani este nevoită să păstreze copilul, după ce a fost violată! Cine e tatăl

O fetiță în vârstă de 11 ani trebuie să păstreze copilul, după ce a rămas însărcinată în urma unui viol! Cine este tatăl.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O fetiță în vârstă de 11 ani a trăit coșmarul vieții sale după ce a fost violată de către un bărbat în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost răpită de pe stradă, apoi ținută închisă într-un dormitpr, unde a fost violată. În urma acestei întâmplări, copila a rămas însărcinată.

Citeste si: Fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, un băiețel rebel la Curtea Regală? Ce spune astrograma lui

Citeste si: Șoc în fotbal! Doi sportivi de la Națională au fost condamnați la închisoare

Citeste si: ”Blonda siliconată de la Albota” a ajuns la închisoare! A furat o mașină, beată fiind, și a condus 100 km de autostradă

Juan Leon-Gomez, de 26 de ani, este cel mai detestat om din Massillon, Ohio, după ce a violat-o pe fetița în vârstă de doar 11 ani.

fara descriere

Însă, ca și cum nu ar fi totul de ajuns, fetița nu are voie să facă avort, în urma unei legi extrem de controversate adoptată de către statul Ohio.

Fetița a fost găsită într-un dulap din dormitorul violatorului

Potrivit acestei noi legi care a stârnit rumoare în rândul cetățenilor, femeile nu au voie să facă avort în cazul în care sarcina are mai mult de șase săptămâni ori în cazul în care este detectată o bătaie a inimii. Legea a fost introdusă pentru a-i proteja pe „cei mai vulnerabili cetățeni, însă victimele violurilor vor avea de suferit din cauza acestei legi considerate absurdă.

Leon-Gomez a fost arestat miercurea trecută, după ce mama fetiței i-a raportat dispariția.

Poliția deja investiga faptul că bărbatul a agresat-o pe copilă, iar când au ajuns oamenii legii în casa lui, au găsit-o pe fetiță închisă într-un dulap din dormitor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate