WOW

Revoltator! Trei copii din Vaslui sunt in coma alcoolica la spital

Trei copii din Vaslui au ajuns la spital, in coma alcoolica, dupa ce parintii lor le-au dat sa manance visinele din visinata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Revoltator! Trei copii din Vaslui sunt in coma alcoolica la spital

Un incident revoltator s-a produs la Vaslui, unde trei copii au intrat in coma alcoolica, dupa ce parintii le-au dat sa manance visinele inbibate in acloolul din visinata. Cei trei copii, frati, au fost dusi de urgenta la spital. Fetita de 8 ani a fost gasita cazuta pe strada, iar ceilalti doi, o fetita de 4 ani si un baiat de 3 ani, au intrat in coma acasa. Parintii lor au chemat ambulanta, dupa ce toata ziua, le dadusera copiilor visinele din bautura alcoolica pentru ca vroiau sa goleasca damigeana.

"Acum sunt in tratament, dar dimineatã vor fi preluati in sistem. Copiii fac parte dintr-o familie cu probleme sociale grave, fiind in situatie de risc, si este necesarã instituirea unei protectii sociale de urgentã asupra copiilor. Vor fi adusi in cel mai scurt la Centrul pentru Preluarea in Regim de Urgentã a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat (CPRU-CANE), fiind categoric scosi din familie", a precizat psiholog Ionut Brãtianu, seful CPRU CANE Barlad, din cadrul DGASPC Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune