Revoltător! Un pui de urs, lovit fără milă de mai multe persoane

Un pui de urs a fost filmat în timp ce este lovit fără milă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Mai mulți bărbați din județul Brașov sunt protagoniștii unor imagini greu de privit. Indivizii au fost filmați în timp ce capturează și chinuie un pui de urs.

În imaginile surprinse cu telefonul mobil care au ajuns în public, se poate vedea cum puiul se zbate disperat ca să scape din mâinile unui bărbat care îl ține de ceafă cu forța. Mai mult decât atât, bietul animal este lovit în stomac cu un băț de lemn, preț de mai multe minute.

Citeste si: Cutremur de 6 grade! Unde s-a produs. E panică în zona afectată!

Citeste si: Incredibil! Cine este Alexandru, tânărul electrocutat în Parcul Herăstrău! Pe fratele lui îl cunoaşte toată România

Citeste si: Încă o fotografie cu Liviu Dragnea din pușcărie ar fi scăpat pe internet. Fostul lider PSD, înfățișat la el în celulă, în timp ce fumează o țigară

După câteva minute, puiul de urs a fost eliberat, deoarece bărbaților le era teamă ca animalul să nu fie căutat de mama lui. În cazul în care ursoaica și-ar fi făcut apariția, bărbații ar fi putut fi atacați.

Cine sunt indivizii care au lovit ursulețul

Poliţiştii au fost sesizaţi şi au făcut verificări, identificând persoanele din imagini.

Colegii au făcut verificări cu privire la aspectele care reies din materialul video respectiv. Se pare că persoanele în cauză erau la cules de fructe de pădure, au identificat puiuţul de urs, s-au făcut ceva poze, filmuleţe cu el, însă puiuţul a fost eliberat, fără a i se cauza vreo vătămare”, a transmis Poliţia Braşov, potrivit antena3.ro.

Poliţiştii au precizat că vor monitoriza în continuare situaţia.

„Situaţia respectivă rămâne în atenţia noastră, întrucât ne dorim ca persoanele care locuiesc sau trec prin zona respectivă, dar şi animalele să nu aibă de suferit”, a mai transmis IPJ Braşov.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate