Revoltător! Un şef al Poliţiei Române este acuzat de viol de o studentă la Drept: „M-a imobilizat şi mi-a cerut să...”

Un scandal imens s-a iscat între o o fostă prostituată, actuală studentă la drept, şi un şef al Poliţiei Române.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
O tânără studentă de la Drept aface acuzaţii grave la adresa unui şef de la Poliţia Română. Viitoarea avocată a fost condamnată pentru prostituţie în trecut, dar acum şi-a schimbat viaţa. Ea susţine că bărbatul ar fi obligat-o, în timpul unei partide de amor, să facă lucruri împotriva voinţei ei. 
 
 „În timp ce făceam sex, m-a imobilizat şi mi-a cerut să fac nişte chestii pe care eu nu voiam să le fac. El este foarte masiv, iar eu sunt firavă. Am avut un şoc, mi-a venit să vomit… A vrut să îmi pună şi cătuşele de poliţie… M-am speriat foarte tare”, susţine tânăra.
 
Şeful în cauzaă a depus o plângere împotriva femeii susţinând că a fost şantajat de aceasta. Dacă va fi găsită vinovată ea riscă să petreacă pînă la cinci ani după gratii. 
 
„Am înregistrare din maşină, din timpul unei partide de sex. Am bonuri şi chitanţe de la hotelurile la care am fost împreună. Am fotografii din camera de hotel. Am capturi de ecran cu diferite mesaje. (…) M-a abordat pe un site de socializare şi, după câteva discuţii banale, mi-a zis să vorbim în privat. La recomandarea lui, am instalat pe telefon un soft care distruge conversaţiile după câteva secunde. Mi-am dat seama de ce vrea să discutăm doar aşa şi am filmat conversaţiile cu un alt telefon. Aşa că am dovada discuţiilor, chiar dacă acestea nu mai există nici pe telefonul meu, nici pe telefonul lui. (…) El nu ştia că am fost condamnată pentru prostituţie. De altfel, nici nu mai contează trecutul meu, pentru că totul s-a întâmplat acum câţiva ani. Am început o viaţă nouă, sunt studentă la Drept. (…) Vreau să îi apară numele în ziare, ca să vadă lumea ce fel de om este. Pozează în mare familist, dar umblă cu amante. Nu i-aş fi făcut asta, însă m-a lăsat gravidă şi, când a aflat, mi-a întors spatele. Am făcut avort pe banii mei, nu a vrut să mă ajute cu nimic”, a declarat prostituata de la Drept pentru spynews.ro.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

Revenim la starea de urgență?! Un medic celebru a spus clar. Ar trebui introduse

Horoscop, miercuri 2 decembrie: Leii sunt luați pe sus de o nouă dragoste, în timp ce Scorpionii învață să trăiască în prezent alături de un partener iubitor. Vezi ce spun...

Veste bună pentru elevi! Au şi mai mult zile de vacanţă! Când se întorc la şcoală

Neglijenţa adulţilor i-a băgat în spital! Un băiat şi o fetiţă riscă să rămână orbi din cauza petardelor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies