REZULTATE ADMITERE LICEU 2021. Ministerul Educației a publicat rezultatele repartizării computerizate pe edu.ro, pentru fiecare județ în parte

Rezultatele pentru admiterea la liceu 2021 au fost publicate pe edu.ro!

Rezultate Admitere Liceu 2021
Rezultate Admitere Liceu 2021[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Ministerul Educației a publicat rezultatele admiterii la liceu 2021, pentru absolvenții de clasa a VIII-a.

Rezultate Admitere Liceu 2021

Rezultatele admiterii la liceu 2021 a elevilor care au absolvit gimnaziul au fost publicate pe site-ul edu.ro,

pentru fiecare județ în parte. Acestea se pot verifica online cu codul pe care fiecare elev l-a primit de la școală. De asemenea, rezultatele au fost afișate și la avizierele liceelor.

Citeste si: 5 exemple de joburi la care poți să aplici fără diploma de Bacalaureat

Ce urmează pentru elevii nerepartizați la liceu în 2021

Potrivit Ministerului Educaţiei, 1.332 de elevi nu au fost repartizaţi în această etapă, întrucât nu au completat suficiente opţiuni, însă acest număr este în scădere substanţială comparativ cu anul trecut (8.570 de elevi).

Citeste si: Aplicația care poate salva multe femei! Cinci eleve din București au găsit soluția pentru hărțuirea verbală sau fizică de pe stradă

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Acești elevi vor intra în a doua etapă de repartizare computerizată şi vor completa, în perioada 29 iulie- 5 august, opţiuni în fişele de înscriere alături de candidaţii care au fost repartizaţi computerizat în prima etapă de admitere, dar nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen (25- 28 iulie) şi de candidaţii care nu au participat în prima etapă de admitere.

Completarea opţiunilor în fişe se realizează la unitatea de învăţământ sau prin formular transmis electronic. Pentru această etapă sunt disponibile 9.216 locuri.

Citeste si: Admitere liceu 2021. Top licee România 2021. Cele mai bune licee din țară, în funcție de media de admitere

Repartizarea computerizată a acestor elevi va avea loc în data de 6 august, iar comunicarea rezultatelor candidaţilor repartizaţi computerizat în a doua etapă a admiterii în învăţământul liceal de stat se va face conform procedurii stabilite de Comisia naţională de admitere.

În intervalul 9- 11 august, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după cele două faze de repartizare computerizată.

 

SURSE: edu.ro

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan, primele declarații despre divorț! Abia acum s-a aflat ce se întâmplă între cei doi soți: "Eu cu Laurențiu avem ceva probleme"

Tribunalul Giurgiu motivează decizia eliberării lui Liviu Dragnea: „Şi-a format o atitudine corectă faţă de valorile sociale. Fostul lider PSD, în ziua eliberării: „Mă consider...

Medicii, care nu au certificat verde, riscă să aibă contractul de muncă suspendat timp de 30 de zile

Atenţie Tauri, Balanțe și Scorpioni! 7 zodii vor primi șansa de a rezolva lucrurile

Începe războiul lângă ROMÂNIA! Alertă maximă la graniță: Armata este la frontieră!

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies