Rezultate Bacalaureat sesiunea de toamnă 2019

Rezultate BAC sesiunea de toamnă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Emoțiile iau sfârșit pentru zeci de mii de absolvenți de liceu. Astăzi sunt afișate rezultatele pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat.

NOTE BAC toamnă 2019. Primele rezultate la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat vor fi afişate marți, 3 septembrie, (până la ora 12.00) în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro.

Citeste si: Starleta porno Mia Khalifa tocmai a devenit modelul a milioane de femei! Ce a scris pe pagina ei a stârnit un val de reacții: „Pari atât de fericită!”

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde jeep-ul: “Preţul vi-l spun în privat”

Citeste si: Cadou de fițe pentru fiul lui Florin Salam! A fost de 100 de ori mai ieftin decât darul pentru Betty

În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12.00 şi 16.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie.

Un absolvent trebuie să obțină cel puțin media 6

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 cel puţin la probele scrise.

Peste 43.500 de candidaţi s-au înscris în cea de a doua sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat.

Din totalul celor înscrişi, peste 28.700 de candidaţi provin din promoţia 2018 - 2019, iar peste 14.800 de candidaţi sunt din promoţiile anterioare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate