REZULTATE Titularizare 2021. Notele profesorilor vor fi publicate marți, 27 iulie, pe edu.ro. Cum arată calendarul repartizărilor pe posturile disponibile  

Marți, 27 iulie, Ministerul Educației va face publice rezultatele examenului de Titularizare 2021!

Când se depun contestațiile pentru examenul de Titularizare 2021
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Ministerul Educației va publica marți, 27 iulie, primele rezultate la proba scrisă în cadrul concursului de Tituarizare 2021, pe site-ul edu.ro.

Când se depun contestațiile pentru examenul de Titularizare 2021

Contestațiile la examenul de Titularizare 2021 pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene ori pot fi transmise prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 3 august, potrivit calendarului Ministerului Educației.

Citeste si: Titularizare 2021. Ministerul Educației a publicat subiectele și baremele de la Titularizare 2021 pe site-ul edu.ro

Când se depun contestațiile pentru examenul de Titularizare 2021

Titularizare 2021. Repartizarea profesorilor pe posturile disponibile  

Peste 34.000 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine examenul DE Titularizare 2021, fiind disponibile 4.814 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se

realizează în ședințe publice sau online, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 – 5 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: CALENDAR Titularizare 2021. Pe ce data este examenul de titularizare și când se publică rezultatele

La nivel naţional sunt disponibile 4.814 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (3.500 în mediul urban şi 1.314 în mediul rural).

Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: educatori/profesori pentru învăţământ preşcolar în limba română (1103), învăţători/profesori pentru învăţământ primar în limba română (828) şi muzică instrumentală (310).

Cum arată calendarul repartizării pe post

Pe 4 august 2021 se face repartizarea cadrelor didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei care au participat la concursul naţional, sesiunea 2021, conform prevederilor art. 74 alin. (3), lit. a) sau 80 alin. (9), după caz; repartizarea candidaţilor conform prevederilor art. 74 alin. (3), lit. b) sau 80 alin. (9), după caz.

Citeste si: Când începe școala în 2021? Structura anului școlar 2021-2022

Pe 5 august 2021 este organizată o ședință de repartizare în ordinea de mai jos:

  • cadrelor didactice titulare, conform prevederilor 74 alin. (3), lit. c);
  • cadrelor didactice titulare, conform prevederilor 74 alin. (3), lit. d);
  • cadrelor didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei rămase cu norma didactică de predare incompletă, conform prevederilor 74 alin. (3), lit. e);
  • cadrelor didactice titulare, conform prevederilor 74 alin. (3), lit. f) sau 80 alin. (9), după caz;

Pe 6 august 2021 va avea loc reactualizarea listei posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate. În perioada  9-23 august 2021 are loc emiterea și comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră. Nu toți profesorii care iau note peste 7 la titularizare se și angajează, automat. Concurența pe post face ca cel cu nota cea mai mare să devină titular.

 

SURSE: edu.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sora Luizei Melencu s-a căsătorit, însă abia acum s-a aflat. Roxana a făcut nunta în urmă cu câteva luni

Horoscopul zilei, 27 iulie 2021. Un nativ are parte de o întâlnire neașteptată

Fenomenul „vaccinarea le chiuvetă” ia amploare! Cine sunt românii care au picat în propria plasă: "Autodenunțul e singura lor șansă"

Horoscop Zilnic Joi 28 Octombrie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere, Săgetătorii au nevoie neapărat de o schimbare

Au bătut palma pe comoara României! Se vinde totul. O vom pierde definitiv

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

ALERTĂ! ESTE VORBA DESPRE PENSII. SCHIMBAREA RADICALĂ care îi vizează pe ROMÂNI

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies