Rezultatele autopsiei bărbatului din Piteşti suspect de coronavirus. Ce au descoperit medicii

Medicii i-au făcut autopsia bărbatului din Argeş care a murit după ce a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Bărbatul de 67 de ani era din comuna Izvoru era în stare gravă când a ajuns la spital. Nu era vaccinat antigripal şi avea condiţii medicale preexistente, fiind diagnosticat cu irus gripal de tip AH3, potrivit Agerpres.

Citeste si: Mărturia halucinantă a unui şofer de tir care s-a întors din Italia: “Au zis că mă sună, dar...” Ce decizie a luat românul

Citeste si: CORONAVIRUS ROMÂNIA. Cimitirul din Ploiești unde este înmormântată Mădălina Manole s-a închis!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Rezultatele autopsiei bărbatului din Piteşti care a murit suspect de coronavirus. Ce au descoperit medicii

Bărbatul era în stare gravă și a făcut stop cardio-respirator imediat după ce a ajuns la spital, iar medicii nu au mai avut timp să îl testeze şi pentru coronavirus. Medicii l-au resuscitat și l-au mutat apoi într-o zona izolată din Terapie Intensivă. Ulterior, i-a fost constatat decesul și a fost testat pentru coronavirus. În urma analizelor făcute, medicii au constat că bărbatul de 67 de ani nu avea coronavirus. 

Citeste si: Coronavirus. Soția premierului canadian Justin Trudeau a fost testată pozitiv

În judeţul Argeş s-au mai înregistrat, începând din luna ianuarie, alte cinci decese cauzate de gripă. Persoanele care au murit aveau între 60 şi 88 de ani, nu erau vaccinate şi sufereau şi de alte afecţiuni. DSP Argeş a mai anunţat că în prezent sunt înregistrate la nivelul judeţului 185 de cazuri de gripă, dintre care 133 la copii. 

Alertă în România: Pacientul numărul 17 cu coronavirus este supercontagios! El a îmbolnăvit cele mai multe persoane, într-o manieră rapidă

Din cele 50 de cazuri confirmate până acum, oficial, în întreaga ţară, numărul cel mai mare de infectări este în Capitală. Autorităţile vorbesc despre un pacient considerat ”super-spreader”, adică unul foarte contagios, care îmbolnăveşte multe persoane în jurul lui!

Persoana dovedită cea mai contagioasă din ţară, până în acest moment, este pacientul cu numărul 17. Bărbatul de 60 de ani, fost comisar-şef, pensionar acum, dar angajat la ADP sector 4, care a călătorit în Israel cu prietena lui, a minţit în declaraţia pe propria răspundere în momentul revenirii la serviciu. A infectat 7 contacţi direcţi şi indirecţi din totalul de 20 cazuri pe Bucureşti, potrivit datelor oferite de Grupul de comunicare strategica.

Citeşte continuarea aici 

Urmatorul articol
Citește și:

Se anunță cea mai grea zi. Coronavirus produce prăpăd la nivel mondial

Alertă în România: Pacientul numărul 17 cu coronavirus este supercontagios! El a îmbolnăvit cele mai multe persoane, într-o manieră rapidă

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat! S-a întâmplat înainte de votul din Parlament

"Biserica spartă" de la Bălănești ar putea fi restaurată

Un român dispărut din data de 3 septembrie a fost găsit la un km de mașina lui! Corpul bărbatului, în descompunere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies