Rică Răducanu a fost operat! Care este starea fostului mare portar

Rică Răducanu a fost operat în această după-amiază, după ce fusese internat la Spitalul Colentina din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

“Este, într-adevăr internat, a avut un adenom de prostată, cu o retenţie urinară. Domnul Rică Răducanu a şi fost supus unei intervenţii chirurgicale, s-a scos acel adenom, este în afara oricărui pericol”, a declarat pentru MEDIAFAX dr. Ioan Bogdan Furtună, purtătorul de cuvânt al Spitalului Colentina.

Potrivit sursei citate, săptămâna viitoare – luni sau marţi – Rică Răducanu va fi externat. “S-a respectat protocolul operator, totul a decurs bine, nu sunt probleme”, a mai precizat doctorul Furtună.

Rică Răducanu, dezvăluiri fără perdea din tinerețe!

Cătălin Cazacu, Victor Slav și Bursucu au vrut să știe ce a făcut Rică Răducanu atunci când a fost în America de Sud. Simpaticul Rică Răducanu a dezvăluit că avea mare succes la femei, inclusiv la sud-americance.

"Aveam perciuni, mustață, mușchi pe abdomen, mă purtam într-un fel. Mă dezbrăcam pe-acolo, uaaa. Știi cum se țineau gagicile după mine? Să mor dacă te mint! Băi, eu frumos n-am fost, dar simpatic am fost de când mă știu", a spus Rică Răducanu, unul dintre invitații de la emisiunea Vulturii de noapte de la Kanal D.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate