Rica Raducanu despre fotbalistii divortati ai "Generatiei de aur": “Au fost luati de fraieri si pe urma au platit!”

Prezent la intalnirea organizata de “Hospice-Casa Sperantei” cu 50 de copii din centre speciale, Rica Raducanu, fostul mare portar al Rapidului si al nationalei din anii '70, a vorbit pentru WOWbiz.ro despre viata lui de familie, explicand de ce fotbalistii din "Generatia de aur" au divortat unul dupa altul.

Miodrag Belodedici, Tibor Selimesi, Bogdan Stelea, Gheorghe Hagi sau Ilie Dumitrescu sunt jucatorii care au facut parte din "Generatia de aur" a fotbalului romanesc si care au trecut de-a lungul timpului prin momente critice in relatiile de cuplu, fiind nevoiti sa divorteze. Rica Raducanu a explicat ca, in timpul tineretii lui, fotbalistii care se casatoreau isi intemeiau familii trainice, iar problema divorturilor aproape ca nici nu exista.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

“Si la noi veneau fetele, dar stiam sa gestionam situatia. Din pacate, baietii astia s-au cam grabit cand au facut un astfel de pas. Au cam fost fraieriti. Cand te casatoresti trebuie sa casti bine ochii”, a explicat Rica. Fosta glorie rapidista a declarat ca sotia lui nu a fost niciodata geloasa. “In familie eu am fost cel gelos, nu sotia. Am o sotie care m-a inteles de fiecare data. Altfel nu am fi rezistat atat timp impreuna”, a mai spus cel supranumit “Tamango”.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies