Rica Raducanu e devastat! Decizia radicala pe care a luat-o dupa ce a fost jefuit

Rica Raducanu este devastat. Fostul mare portar al Rapidului si al echipei nationale a luat o decizie radicala dupa ce a fost jefuit.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Rica Raducanu a decis sa vanda casa in care se afla atunci cand hotii au intrat peste el si l-au jefuit.

"Stau ca prostu' în curte aici şi am numai gânduri nenorocite. N-am rezolvat nimic. L-am sunat pe şeful poliţiei şi zice că nu poate fi contactat. Eu ştiu?! Îi bănuiesc pe ăia de lângă mine, mă. E o grădină acolo, care ştiu. M-au urmărit când am venit cu maşina, că altfel nu se duceau când eram eu acasă. Ăia sunt în curte, au câini mari. E în spatele blocului acolo şi nu a lătrat niciun câine, altfel latră câinii... Şi are şi un vecin un din ăla mic sub mine şi ăla face scandal puţin. N-a lătrat nimeni, păi nu mă trezeam eu dacă lătra? Nu ştiu nimic, sunt supărat rău. Adică... nu ştiu. Nici nu-mi dau seama... Nu sunt bun. Lasă, că până la urmă ştii cum e, lasă banii, dar de ce să las şi banii, că erau banii mei, uite, băi, frate, i-am muncit. Dar până la urmă mă bucuram de acte cu tot ce aveam eu acolo, să nu mai umblu toată ziua să fac... n-am nimic acum. Da, m-am întors. Păi ce să fac, nu mai vreau să stau acolo, cred că vând casa. Şi aşa nu mă mai duc la mare, ce să fac la mare?!", a declarat Rica Raducanu pentru Spynews.

Rica Raducanu a fost jefuit in casa lui de vacanta de pe litoral in noaptea de 12 spre 13 august. In afara de bani, hotii i-au luat lui Rica Raducanu tot ce avea: acte, carti de credit, permisul auto.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: