Vedete

Rica Raducanu e devastat! Decizia radicala pe care a luat-o dupa ce a fost jefuit

Rica Raducanu este devastat. Fostul mare portar al Rapidului si al echipei nationale a luat o decizie radicala dupa ce a fost jefuit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Rica Raducanu e devastat! Decizia radicala pe care a luat-o dupa ce a fost jefuit

Rica Raducanu a decis sa vanda casa in care se afla atunci cand hotii au intrat peste el si l-au jefuit.

"Stau ca prostu' în curte aici şi am numai gânduri nenorocite. N-am rezolvat nimic. L-am sunat pe şeful poliţiei şi zice că nu poate fi contactat. Eu ştiu?! Îi bănuiesc pe ăia de lângă mine, mă. E o grădină acolo, care ştiu. M-au urmărit când am venit cu maşina, că altfel nu se duceau când eram eu acasă. Ăia sunt în curte, au câini mari. E în spatele blocului acolo şi nu a lătrat niciun câine, altfel latră câinii... Şi are şi un vecin un din ăla mic sub mine şi ăla face scandal puţin. N-a lătrat nimeni, păi nu mă trezeam eu dacă lătra? Nu ştiu nimic, sunt supărat rău. Adică... nu ştiu. Nici nu-mi dau seama... Nu sunt bun. Lasă, că până la urmă ştii cum e, lasă banii, dar de ce să las şi banii, că erau banii mei, uite, băi, frate, i-am muncit. Dar până la urmă mă bucuram de acte cu tot ce aveam eu acolo, să nu mai umblu toată ziua să fac... n-am nimic acum. Da, m-am întors. Păi ce să fac, nu mai vreau să stau acolo, cred că vând casa. Şi aşa nu mă mai duc la mare, ce să fac la mare?!", a declarat Rica Raducanu pentru Spynews.

Rica Raducanu a fost jefuit in casa lui de vacanta de pe litoral in noaptea de 12 spre 13 august. In afara de bani, hotii i-au luat lui Rica Raducanu tot ce avea: acte, carti de credit, permisul auto.

Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune