Vedete

Rică Răducanu trece de luni întregi prin clipe cumplite din cauza sănătății: „Doctorul mi-a spus...”

Rică Răducanu trece prin clipe grele din cauza sănătății. Ce se întâmplă cu fostul mare portar, chiar el a dezvăluit ce i-au transmis medicii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Rică Răducanu trece prin clipe cumplite, din cauza unor probleme de sănătate. Fostul mare portar a dezvăluit ce i se întâmplă, iar veștile nu sunt deloc bune.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Rică Răducanu trece printr-o adevărată dramă. Fostul mare sportiv se luptă ce luni de zile cu o răceală de care nu poate scăpa, orice ar face.

Și nu este singur! Și soția lui suferă alături de el, iar în curând speră să scape de această problemă care îl chinuie.

Am răcit, la plămâni m-a prins. Am fost la doctor și mi-a zis că e bine că n-am gripă, că putea să se complice. Și acuma iau antibiotice. Dar deja nu mai gâlgâi. Eu sunt mai fricos, așa.

Eu nu beau apă. Doctorul mi-a zis să beau apă, pentru că rinichii... Eu ziua beau șpriț. Ultima masă e la șase jumate”, a spus Rică Răducanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Alex Stoica, acuzat că a făcut-o pe Mihaela Popescu să părăsească Exatlon! Cosmin îi ia apărarea Războinicei: „Dacă fata asta, care e campioană la karate...”

Citeste si: Care este relația dintre Mihaela Popescu de la Exatlon și Cosmin Marin! Nu s-au mai putut abține: „Este o fată specială”

Citeste si: ȘOCANT! Andy, atac dur la adresa lui Jador la scurt timp după ce s-a pupat cu Simina în casa Puterea Dragostei! ”Femeia te-a dus cu zăhărelul”

Rică Răducanu, dezvăluiri fără perdea din tinerețe! De ce alergau femeile după el: "Să mor dacă te mint"

Rică Răducanu a fost mare crai în tinerețe. Fostul portar al Rapidului și al echipei naționale a României a vorbit la Vulturii de noapte despre cuceririle făcute.

Rică Răducanu a fost invitat la Vulturii de noapte de la Kanal D. Fostul mare portar al echipei Rapid București a rememorat povești din tinerețe, de pe vremea când a fost în Mexic sau în Brazilia.

Cătălin Cazacu, Victor Slav și Bursucu au vrut să știe ce a făcut Rică Răducanu atunci când a fost în America de Sud. Simpaticul Rică Răducanu a dezvăluit că avea mare succes la femei, inclusiv la sud-americance.

„Aveam perciuni, mustață, mușchi pe abdomen, mă purtam într-un fel. Mă dezbrăcam pe-acolo, uaaa. Știi cum se țineau gagicile după mine? Să mor dacă te mint! Băi, eu frumos n-am fost, dar simpatic am fost de când mă știu", a spus Rică Răducanu, unul dintre invitații din această seară de la emisiunea Vulturii de noapte de la Kanal D.