Rica Raducanu - “Vaca mea avea ochii mari, albastri, ca ai tai!” - Vezi cui i-a spus aceste cuvinte de "dragoste"!

Rica Raducanu este invitatul vedeta al lui Vlad Craioveanu si Andrei Coman, in emisiunea de farse “Faci fata, faci bani!”, de la ora 23:45, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereFostul portar al Rapidului si al echipei nationale isi da intalnire cu o fosta colega de scoala, intr-un restaurant din centrul Bucurestiului. Hotarat sa isi cucereasca amica, Rica porneste tirul declaratiilor.

fara descriere“Ai niste ochi care seamana cu cei ai vacii mele de la tara, Joiana. Vaca mea avea ochii mari, albastrii, ca ai tai! De atunci eu sunt mort dupa ochii albastri”, suna declaratia acestuia catre partenera sa.

Rica Raducanu nu se opreste aici. In timp ce sta la masa, el isi scoate cureaua de la pantaloni si ii cere femeii sa il plesneasca de cateva ori pe spate, ca apoi, sa ii puna femeii catuse la maini:

“Acum esti prizoniera iubirii mele”
, o asigura fostul sportiv.

fara descriereCum incearca Rica Raducanu sa o cucereasca pe amica sa, cum reactioneaza aceasta si cum se va termina intalnirea dintre cei doi, puteti afla astazi, urmarind “Faci fata, faci bani!”, incepand cu ora 23:45, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate