Ricardo, criză de nervi la Puterea Dragostei! „Hai să ne și f***m”

Ricardo a făcut o criză de nervi din cauza dansului pe care i l-a făcut Bogdan Ralucăi. Conreuntul s-a simțit umili și a izbucnit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Ricardo a fost extrem de deranjat de faptul că Bogdan i-a făcut striptease Ralucăi.

„Ea a stat. Mă ia la mișto în halul ăsta? Nu mi-a făcut nimeni așa”, a spus Ricardo despre scena dintre Raluca și Bogdan, când concurentul a făcut striptease. „Să se gândească la ce a făcut și dacă e ok. Eu vreau să văd toată faza, cine a început”, a mai spus el.

Mary a intervenit în discuție spunând că nu i se pare exagerat ce a făcut Raluca, moment în care iubitul Ralucăi și-a pierdut cumpătul. „Hai, mă! Nu m-a luat nimeni la mișto în halul ăsta! Hai să ne și f****m”, a țipat el. Mary nu s-a lăsat inimidată și și-a susțintu punctul de vedere.

„Eu cred că a încercat să-l facă gelos”, a spus

„Nu așa mă face gelos, doar mă enervează. Nu trebuie să mă facă ea pe mine gelos, că sunt eu gelos”, a replicat eu.

Citeste si: Claudia Pavel, adevărul despre relația cu Smiley: „Ar fi fost ceva mișto între noi, dacă...”

Explicația dată de Raluca

„A fost faza ca Mocanu să facă striptease și el a refuzat. Nu s-a dat tot stripteasul care a fost cu Bogdan. Eu când stăteam pe scaun, îl refuzam. S-a enervat prea tare Ricardo și nu avea de ce”, a explicat Raluca.

Hamude a intervenit imediat. „Când îl refuzai, îl și pipăiai”, a spus el.

„Nu am deloc atracție față de Bogdan. Ricardo știe ce simt. Dacă am făcut asta, am vrut doar să-i văd reacția lui Ricardo. Eu am făcut intenționat. Hamude, nu te mai băga că nu e relația ta. E strict problema mea dacă am vrut să-l fac gelos pe Ricardo. Voi nu sunteți deloc sfinți”, a spus ea enervată.

Toată lumea și-a dat cu părerea în privința a ceea ce s-a întâmplat între Raluca și Bogdan, unii crezând că Raluca nu a greșit cu nimic, în timp ce alții îi dădeau dreptate lui Ricardo.

La un moment dat, enervat peste măsură de felul în care decurgea discuția, Ricardo s-a ridicat și a plecat țipând „Nu îmi place să fiu luat la mișto!”

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate