Vedete

Ricardo de la Puterea Dragostei aruncă bomba și face acuzații dure: "Raluca vorbește și azi cu bărbați de la videochat" EXCLUSIV

Ricardo a vorbit despre secretele Ralucăi, fosta sa iubită de la Puterea Dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Ricardo și Raluca au format, multă vreme, un cuplu la Puterea dragostei! În ciuda neînțelegerilor avute în casă, ei s-au consolidate ca pereche, iar, după plecarea din show, au decis să fie împreună până la capăt!

În mod surprinzător însă, la întoarcerea din vacanța petrecută în Grecia, Ricardo și Raluca au decis să nu mai fie împreună. ”Nu ne mai înțelegeam deloc, am tras de relația asta cât am putut în sejurul avut. Ce să vă spun, parcă nimic nu mai conta! Ea a devenit din ce în ce mai rece, era atentă doar la telefon, lucru care mie nu mi-a plăcut. Avea prea multe drame, vă spun sincer, ne certam în fiecare zi. O deranja că eu eram prea încăpățânat și că plec în State. În fine, asta a fost, însă, i-am dat block peste tot, și la telefon, și pe adresele de socializare”, a declarat bărbatul pentru WOWbiz.ro!

De partea cealaltă, la Teo Show, Raluca a vorbit și ea despre despărțirea de Ricardo! ”Nu depinde de mine. A fost din partea amândurora. Eu am stat pe telefon foarte mult, nu mai eram focusată pe relație, am început să nu mai fim atrași unul de altul. A fost declicul acesta din Turcia. În ultima zi din Grecia am zis că asta va fi ultima zi când vom mai fi împreună. Eu i-am spus să mergem acasă, înainte cu o zi. I-am zis să plecăm acasă, dar nu a vrut”, a mai specificat femeia.

Citeste si: Se da startul la castingul pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”

Citeste si: Ce a făcut Florin Salam după ce a fost fotografiat sprijinindu-se de bară în metrou

Citeste si: Știrea falsă care bulversează mediul online: "Fiul lui Dragnea, în stare de ebrietate, a provocat un grav accident, o familie a nimerit la spital”

 

Ricardo susține că Raluca de la Puterea dragostei vorbește și azi cu bărbați de la videochat : ”Ea a jucat un teatru cu mine și a fost falsă cu totul”

Scandalul nu s-a oprit însă la aceste declarații date de ambele părți! Supărat pe afirmațiile fostei iubite, Ricardo avea să dezvăluie că Raluca încă ar mai face anumite lucruri pe care lumea nu le știe.

În premieră pentru WOWbiz.ro, Ricardo a spus cui i-ar face Raluca de la Puterea dragostei videochat. Bărbatul a și specificat numele lui. ”Ea a jucat un teatru cu mine și a fost falsă cu totul, așa este ea… falsă cu toate lucrurile. Toate give away-urile pe care le face, toate care sunt pe internet sunt false, are câțiva doctori pe care îi minte că o să le facă followers (n.r.urmăritori) dacă postează telefoane sau laptop-uri, ba chiar m-a pus și pe mine să postez pentru ea, să zic că mă bag și eu în concurs doar ca să îi dea bani. Sunt niște doctori, 2, 3, 4, care fac. Mai are și niște bărbați de la videochat, pe care îi avea demult și acum mai vorbește cu ei, cu fiecare câteva minute pe zi, și ăia îi trimit bani în continuare. Pe unu îl cheamă Ovi și îi trimite bani. Îl minte, vorbește cu el puțin. Eu i-am spus mereu că nu este bine ceea ce face, să termine. Mi-a promis că o să pună capăt, dar mereu, vedeam că are conversații…”, a declarat Ricardo, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Să fie adevărate cuvintele fostului concurent? Raluca de la Puterea dragostei mai face videochat? Ei bine, femeia are și ea o postare pe Instagram, pusă după despărțirea de Roicardo în care a scris ce simte în aceste momente. ”Cine mă judecă pe mine? Un om care îmi zicea că e alături de mine și că indiferent ce am făcut eu în trecut, să nu ascult gură lumii! Frumos...ce să zic... acuma nu ai cu ce să arunci în mine și încerci să mă denigrezi?! Toată România știe ce am făcut...nu e că și cum mai pot face ceva…”, au fost cuvintele tinerei, pe adresa de socializare.

Galerie foto