Ricardo de la Puterea Dragostei ripostează! Vlog-ul în care spune tot adevărul despre Raluca: „Nu aș fi vorbit, dar când sunt luat peste picior...”

Ricardo de la Puterea Dragostei a izbucnit! Concurentul ripostează după ce Raluca a vorbit despre el în ultimul vlog. A anunțat că va spune tot adevărul despre ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ricardo de la Puterea Dragostei a luat foc când a auzit că Raluca a afirmă că el a terfelit-o. Ca replică la afirmația pe care a făcut-o ea într-unul dintre cele mai recente vlog-uri, fostul concurent a decis să dea și el cărțile pe față și să facă mai multe dezvăluiri despre Raluca.

Ricardo își ceruse în trecut scuze pentru felul în care a vorbit despre fosta lui iubită și pentru jignire pe care i le-a adus imediat după despărțăire. Cei doi foști ajunseseră la un acord comun, acela de a nu mai vorbi unul despre celălalt. Cum Raluca a încălcat înțelegerea, el nu a mai rezistat și a anunțat că va face și el un video pe care îl va publica pe pagina lui de YouTube.

Citeste si: Război total între Ricardo și Raluca de la Puterea Dragostei! S-a ajuns la amenințări serioase: „Dă-mă în judecată!”

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei nu renunță la războiul împotriva lui Ricardo și a lui Adrian: „Am fost terfelită!”

fara descriere

Ricardo de la Puterea Dragostei îi dă replica Ralucăi

„Știu că nu e ok să vorbesc. Nu aș fi vorbit, dar eu când văd că sunt luat peste picir, mă enervez și eu, îmi sare și mie țandăra. Nu accept așa ceva, te-am rugat să nu vorbești de mine. Faci nu vlog, faci două despre mine, dar deja exagerezi”, i-a transmis Ricardo de la Puterea Dragostei fostei lui iubite, printr-un live făcut pe pagina lui de Instagram.

Fostul concurent a spus, însă, că nu va da detalii mult prea personale din relația lor, respectând totuși limitele decenței. „Nu o să vorbesc intimități pentru că nu e frumos. Eu am vrut să las mort subiectul ăsta și să nu mai spun nimic, dar eu când văd că sunt luat peste picior, nu pot să te las să mă faci în toate felurile”, i-a mai spus el fostei iubite.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate