Ricardo de la Puterea Dragostei, suspectat că o înșală pe Deea! Prima reacție a lui Ricardo: „Păcat că...”

Ricardo de la Puterea Dragostei a călcat strâmb în relația cu Deea?! A ieșit la iveală o converasație dintre mama lui și amanta lui Ricardo.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Ricardo de la Puterea Dragostei a avut o primă reacție după ce în mediul online a circulat zvonul conform căruia el ar înșela-o pe Deea cu o fată din Timișoara. Se pare că zvonurile nu sunt adevărate, ba mai mult atât el cât și mama lui, vrea să depună plângere penală împotriva fetei care a lansat astfel de zvonuri. 

Ricardo, prima reacție după ce s-a zvonit că o înșală pe Deea! Care este adevărul, de fapt


In articol:

Se pare că o anumită admiratoarea a lui Ricardo a vorbit cu mama lui și i-a spus că Ricardo i-a promis că se va despărți de Deea, după ce s-au întâlnit de mai multe ori. În consecință, Ricardo a spus că nu a fost deloc anul acesta la Timișoara. 

„Ce poți spune despre Maria din Timișoara? Ricardo, este adevărat că intenționezi să depui plângere penală pe numele acelei domnișoare care te hărțuiește și îți hărțuiește și familia?”, a fost întrebat Ricardo. 

„Păcat că nu am fost deloc anul ăsta la Timișoara”, a răspund Ricardo. 

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Știrea inițială

Ricardo de la Puterea Dragostei părea că avea o relație de vis alături de Andreea Ardelean, o fată pe care a cunoscut-o în cadrul competiției din Turcia. Cei doi au plecat împreună aasă și chiar aveau planuri mari împreună. Ricardo și Deea și-au cumpărat o casă extrem de frumoasă în Italia pe care au cheltuit o groază de bani.

Însă se pare că Ricardo nu ar fi chiar cel mai fidel bărbat și a călcat strâmb în fața Deei. Se pare că fostul concurent de la Puterea Dragostei ar fi înșelat-o pe Deea, conform unei conversații postate de o admiratoare a emisiunii.

În print-ul care face înconjurul Instagramului se arată o conversație între mama lui Ricardo și presupusa amantă. Se pare că fata se plîngea mamei lui Ricardo că a fost mințită de către el că se va despărți de eea și va forma un cuplu cu ea.

„Vreau să știu de ce m-a mințit că se desparte de ea și să fie cu mine”, întreabă amanta lui Ricardo.

„Tocmai că ești din Severin, sunteți din același oraș, poate că atunci nu și-a dat seama că o să țină așa mult la Andreea, când ți-a spus că se desparte de ea”, a fost răspunsul mamei lui Ricardo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Puterea Dragostei: George o seduce pe Andreea! Seba răbufnește: „Ai auzit de respingere?”

Livian de la Puterea Dragostei, un nou atac la adresa Biancăi Comănici: ”Atâtea amintiri pe care tu le-ai aruncat”

Top 3 rețete de ceai care cresc imunitatea și elimină infecțiile din organism

Cine sunt noii concurenți de la Puterea Dragostei. Rareș și Roberto au pus ochii pe două concurente

Paul de la Puterea Dragostei, primele declarații după descalificare. Firul întâmplării cu BĂTAIA: „Marinescu s-a dat la mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies