Ricardo, hotărât să renunțe la relația cu Raluca: „Eu nu am avut femei care să se poarte așa! S-a umplut paharul”

Puterea Dragostei: Ricardo nu își mai dorește o relație cu Raluca. Ce reproșuri i-a făcut concurentul iubitei lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Glumele îndrăznețe pe care Raluca și-a permis să i le facă lui Jador l-au scos din minți pe Ricardo. Pe ecran a apărut un material în care iubita lui îi băga orez în chiloți cântărețului.

Când a văzut videoul, Ricardo s-a ridicat și a vrut să plece, dar a fost convins de Andreea Mantea să rămână. El și-a tras un alt fotoliu pentru se așeza separat de iubita lui.

„De ce te enervezi pe o chestie pe care eu ți-am spus-o? Eu am povestit cu tine. Nu i-am băgat mâna. Te superi din orice chichiță. Atunci gata. Dacă nu mai vrei să fii cu mine, nu te poți forța”, a spus Raluca plângând. 

„Doamne, cum i-a tras de panatloni. Mă bucur că mi-ați arătat. Daomne, ferească Dumnezeu! Raluca, nu mai... ”, a spus Ricardo. 

Citeste si: Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit! Prima imagine de la fericitul eveniment! Ce ținută a ales bruneta pentru ziua cea mare

fara descriere

Ricardo de la Puterea Dragostei, reproșuri la adresa iubitei lui! Raluca a ascultat plângând

„Eu am fost alături de ea, dar am fost luat de prost. Eu îmi dau seama la timpul potrivit. E gata. Îmi pare rău de Raluca, dar nu am ce să mai fac. Știu că trece printr-o perioadă grea. Am sentimente pentru ea, dar se duc puținul cu puținul. Eu nu am văzut imaginile astea până acum și trăiam într=-o minciună dacă nu le vedeam. Mereu mi-a părut rău și nu mai... Mereu am înțelkes-o, la fiecare fază, dar ea nu m-a înțeles pe mine niciodată. Nue din orgoliu, le-am procesat. Eu sunt băiatu bun și accept mereu, dar nu accept așa ceva. Eu nu am fost obișnuit așa, nupot să mă schimb, să accept așa ceva, gesturile ei cu bărbații. Eu nu accept așa ceva”, a spus Ricardo, hotărât să pună punct relației cu Raluca.

Ceilalți concurenți au încercat să-i spună lui Ricardo să nu ia o decizie la nervi, dar concurentul pare hotărât să renunțe la relație. „Ricardo, trebui să te gândești că din greșeli învață. Nu trebuie să renunți așa ușor. Înseamnă că nu o iubești așa mult”, i-a spus Simina.

„Nu îmi plac gesturile astea. Eu nu am avut femei care să se poarte așa. Nu știu cu ce fel de bărbați a fost ea”, a mai spus concurentul de la Puterea Dragostei. „S-a umplut paharul! Asta plus faza de ieri, plus faza de azi plus alte lucruri pe care le știu doar eu...”, a mai spus el.

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate