Ricardo și Raluca, în lacrimi la Puterea Dragostei! Și-au luat rămas-bun: "Așa a vrut soarta"

Ricardo va părăsi casa Puterea Dragostei pentru a-și lua viză pentru SUA. Există posibilitatea ca el să nu se mai întoarcă în casa Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Mâine s-ar putea să fie ultima ta zi aici. Aici în Turcia nu poți să stai așa, la infinit. Există o limită de viză și vă trebuie viză dacă depășiți această limită

Ricardo, există posibilitatea ca tu să nu mai poți intra în Turcia. Nu știm sigur, e la ghici, în mod normal răspunsul oficial este NU, NU mai poți intra în Turcia! Poți intra, dar durează undeva la 3 săptămâni să-ți rezolvăm actele

Pentru că ai anunțat abia săptămâna trecută că trebuie să pleci la viză pentru SUA durează vreo 2-3 săptămâni să îți depunem pentru acte aici. Cumva trebuie să vă asumați acest fapt și trebuie să conștientizezi că mâine este posibilitatea când voi vă vedeți pentru o lungă perioadă de timp. Îmi pare rău că îți dau vestea asta, dar cu toții trecem prin asta, angajați, concurenți. Cumva o să zică <Așa a fost soarta>, îmi pare rău", a spus Andreea Mantea în această emisiune a show-ului Puterea Dragostei.

"Stoarce o lacrimă", a reacționat Bianca atunci când Raluca a început să plângă, explicând ulterior că a spus acest lucru pentru că Raluca acuză pe toată lumea că vrea să facă materiale. "Hoțul strigă hoții", a explicat Bianca.

"Ești nesimțită", i-a spus Simina Biancăi atunci când a ironizat lacrimile Ralucăi.

"Încearcă să lovească doi dintr-o lovitură", a spus Raluca.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate