Ricky Martin va fi din nou tatic! Cantaretul isi doreste o fetita!

Cântăreţul latino Ricky Martin se pregăteşte să devină din nou tată, în 2015, şi a declarat că vrea ca noul membru al familiei sale să fie o fetiţă, copilul urmând să fie cel de-al treilea al artistului, care mai are băieţi gemeni, născuţi în 2008, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereMartin a declarat că familia sa va mai avea un membru, din 2015. "Bebeluşul va veni pe lume anul viitor. Vreau să fiu de faţă când se va naşte fetiţa", a spus artistul, care mai are băieţi gemeni, în vârstă de şase ani.

Cântăreţul este încă în procesul de alegere a unei mame surogat, precizează sursa citată.

Ricky Martin are doi fii, Matteo şi Valentino, care au fost născuţi de o mamă surogat, în august 2008. În ianuarie, artistul s-a despărţit de partenerul său de viaţă, cu care a avut o relaţie de câţiva ani.

Ricky Martin, în vârstă de 42 de ani, care a lansat hituri precum "Livin' la Vida Loca", "She Bangs" şi "Nobody Wants to Be Lonely" şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional, a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate