Rihanna si Eminem calatoresc in timp! VEZI mai multe aici!

Ieri a fost lansat oficial, vidoclipul piesei de senzatie, "The Monster". Clipul a strans pana acum peste 5.100.000 de vizualizari pe YouTube.

Distribuie pe:

fara descriere

Videoclipul piesei "The Monster" ii prezinta pe Rihanna si Eminem intr-un cabinet de psihiatrie, unde RiRi este terapeutul, iar Slim Shady pacientul.

fara descriere

In urma vizualizarii unor imagini din vechile sale clipuri, rapper-ul intra intr-un fel de transa care-l face sa se trezeasca in trecut, unde acest "monstru" era innebunit de droguri si de furie.

fara descriere

fara descriere

Pentru filmarea acestui video, au fost reinregistrate cateva cadre din vechile videoclipuri ale artistului printre care se remarca: "Lose Yourself", "The Way I Am", "My Name Is" si altele,  iar intr-una dintre secvente, psihologul de atunci, Dr. Dre se transforma in Rihanna, terapeutul sexy.

fara descriere

fara descriere

Piesa "The Monster" a ajuns pe locul 1 in mai multe top-uri Billboard: "The Hot 100", "Radio Songs", "On-Demand Songs", "Pop Songs", "Hot R&B/Hip-Hop Songs", "R&B/Hip-Hop Songs", "R&B/Hip-Hop Digital Songs", "R&B/Hip-Hop Streaming Songs", "Rap Songs", "Rap Streaming Songs" si "Rhythmic Songs".

fara descriere

Viitorul suna foarte bine pentru "The Monster" si pare sa fie un cadou de succes atat pentru fanii artistilor, cat si pentru Rihanna si Eminem.

 

Autor: Lia Incicas

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate