Vedete

Ristei anuntase pe Facebook ca se insoara, acum a recunoscut ca el a fost cel care a scris asta pe pagina trupei- Cand va avea loc nunta cantaretului!

Florin Ristei postase saptamana trecuta un status pe pagina de Facebook a trupei al carei solist este, Freestay. Cantaretul scrisese asa: "Ristei se insoara". Astazi, Florin Ristei a lamurit situatia si a vorbit despre nunta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ristei anuntase pe Facebook ca se insoara, acum a recunoscut ca el a fost cel care a scris asta pe pagina trupei- Cand va avea loc nunta cantaretului!icon photo
"V-am adunat astazi aici ca sa va spun public ca...", a spus Florin Ristei, dar a fost intrerupt imediat de Diana Munteanu: "Te insori? Ah! Am crezit ca asta vrei sa spui. Am gresit! Nu te supara".

 

"Ai stricat momentul. Asta voiam sa zic, dar altfel. Nu ma insor, ma, am facut o gluma. Am pus pe pagina ca ma insor si ca melodia noua, Daca sunt lup, va fi valsul de la nunta. Dar nu am zis cand o sa fie nunta. Nu, ma, nu ma insor. Mai incolo, peste 5-6 ani, asa. Nu acum", a spus Florin Ristei.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune