Rita Mureşan cu lacrimi şiroinde pe obraji: "Am calităţi extrasenzoriale şi îl văd pe Răzvan Ciobanu. Dacă închid ochii, îl văd de mână cu Iisus"

Rita Mureşan a stat astăzi lângă mama lui Răzvan Ciobanu. La înmormântare, mama lui Răzvan Ciobanu a venit la Rita Mureşan, a luat-o în braţe apoi împreună, braţ la braţ, l-au condus pe ultimul drum pe creatorul de modă mort în noaptea de duminică spre luni.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Rita Mureşan a plâns în hohote astăzi la Teo, amintindu-şi de Răzvan Ciobanu şi de tot ce i-a legat.

"Am făcut atac de panică în dimineaţa aia. Am fost stropită cu apă de Nelu (n.r. fostul soţ) Nu am mai avut aer. Eram la Constanţa, la tatăl fetelor mele, petreceam Paştele acolo, venise şi una dintre fete în România. Nu mi-a venit să cred", a declarat Rita Mureşan la Teo Show.

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Mamei designerului i s-a făcut rău!

Citeste si: Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu a deschis sicriul pentru ultima oară! E cutremurător ce a pus înăuntru

Citeste si: Mircea Solcanu, de nerecunoscut la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Cum arată acum fostul prezentator

Rita Mureşan nu înţelege de ce sunt atât de multe persoane care vorbesc urât despre Răzvan Ciobanu. Ea este convinsă că, pentru că a murit în a doua zi de Paşte, a plecat de pe lume ţinându-se de mână cu Hristos.

fara descriere

Rita Mureșan, convinsă că Răzvan Ciobanu a plecat de mână cu Iisus Hristos: "Eu simt asta!"

"Simt. Eu am şi calităţi extrasenzoriale. Eu văd. Dacă închid ochii îl văd de mână cu Iisus", a mărturisit creatoarea de modă.

Rita Mureşan este convinsă că în curând va afla ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu în noaptea accidentului. Şi asta pentru că are calităţi extrasenzoriale.

Citeste si: S-a aflat! Ce droguri avea în organism Răzvan Ciobanu în momentul în care a murit în accidentul rutier!

Citeste si: Scene halucinante la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Femeia a strigat în gura mare: "Ei l-au omorât!"

Citeste si: Ce studii avea, de fapt, Răzvan Ciobanu. Nimeni nu se aștepta la asta!

"Nu am fost în stare zilele acestea, dar o să reuşesc. Am o conexiune specială cu Tatăl Ceresc şi sunt sigură că voi primi răspunsuri. Le voi spune, dacă am voie să spun", a explicat Rita Mureşan în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate