Rita Muresan, fascinata de calatoriile spirituale: "Am mancat numai legume verzi si orez timp de o luna pentru a putea sa merg la samani in Peru!"

Rita Muresan este fascinata de calatoriile spirituale si nu ezita nicio ocazie de a merge si a cunoaste persoane care se ocupa cu acest lucru. ##VIDEO8661##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereA fost in Brazilia sa il cunoasca pe tamaduitorul John Of God, iar de curand s-a intors din Peru unde a trait alaturi de samani timp de o saptamana.

"John of God mi-a spus ca puteam sa fac cancer la cat am suferit. Totul a inceput dupa accidentul fetei mele. Am facut cu el doar meditatii spirituale si el mi-a zis ca sunt bine si ca nu trebuie sa nu imi mai fac niciun fel de griji. O alta experienta interesanta a fost cand am intalnit un saman in Peru. Ei fac tot felul de descantece si lucruri interesante. Am petrecut o saptamana alaturi de ei, chiar in inima junglei. Acolo am baut un cocktail pregatit de ei si a fost foarte bine. Nu este o experienta pe care sa o recomand.", a spus Rita la WOWbiz.

fara descrierePentru a putea sa faca aceste calatorii spirituale, Rita a fost nevoita sa tina un regim draconic si nu avea voie sa se abata de la nicio regula impusa de cei la care urma sa mearga.

"Inainte sa merg la John of God nu am mancat decat legume si nu am consumat deloc alcool. Am facut astaa o luna inainte, o saptamana acolo si 40 de zile dupa. Pentru a merge la saman a mancat numai legume verzi, orez, dar numai in stare naturala, fara sare, fara ulei, fara niciun fel de condiment. Aceasta dieta am tinut-o timp de o luna in timpul ritualului si o saptamana dupa.", a povestit Rita ritualul la care a fost supusa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate