Rita Muresan, in soc emotional: "Casa mea a ramas goala"

Rita Muresan a ramas singura dupa ce si fiica ei cea mica a plecat la studii in strainatate.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Creatoarea de moda Rita Muresan a dezvaluit ca si Gloria a parasit Romania. Adolescenta s-a mutat la Londra, in timp ce Rebecca locuieste deja la New York si studiaza acolo.

Trista si ramasa singura, Rita Muresan stie ca trebuie sa isi revina cat mai repede din socul emotional si sa isi gaseasca alte activitati.

fara descriere

"Iată că a venit şi această zi… Zbori, puiule, zbori! Să ai un drum plin de realizări şi bucurii în viaţă! Începe o nouă etapă şi în viaţa Gloriei, motiv de bucurie pentru mine! Kings College şi Londra vor fi casa ei de acum, aşa cum New York este deja casa Rebeccăi! Casa mea a rămas goală… motiv de tristeţe pentru mine… Viaţa mea şi echilibrul meu au fost şi sunt aceşti doi copii! Acum fiecare este pe drumul său, iar eu voi fi nevoită să îl găsesc pe al meu. Unul nou! Sincer, nu ştiu ce o să mă fac… Mă scoate din zona mea de confort foarte mult această situaţie! Am încredere că vor veni spre mine proiecte noi, propuneri, oameni noi, care să mă ţină ocupată şi să îmi ofere noi experienţe frumoase de viaţă!

 

Orice ar fi, mamă voi rămâne toată viaţa, chiar dacă de acum le voi mai găti cina fetelor mele doar de Crăciun şi poate în vacanţa de vară. A fost un şoc emoţional pentru mine când Rebecca a plecat în America. Acum a plecat şi Gloria. Sunt mândră de realizările lor din toată inima! Îmi va lua o perioadă să mă adaptez la noua mea realitate… Fii bărbata, Rita!???", a scris Rita Muresan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate