Rita Muresan nu-si permite sa fie trista: "Incearca sa fie puternica, sa fie optimista" - Creatoarea de moda nu vrea ca moartea mamei sale s-o afecteze negativ

Rita Muresan incearca sa treaca peste moartea mamei sale. Ea vrea sa isi continue viata fara sa devina drepresiva.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereRita Muresan nu vrea sa sufere din cauza ca mama ei a murit, char dupa ziua ei. Creatoarea de moda sustine ca daca ea e trista, mama ei ii simte starea si se va intrista si ea acolo unde e. Sorin Marcus, un bun prieten al Ritei, i-a facut o vizita acum o saptamana si a povestit la Povestiri Adevarate cum se simte vedeta.

fara descriere"Ultima data am vazut-o acum o saptamana. Am fost la ea acasa. Am fost mai multi prieteni de-ai ei. Ne-a chemat la o masa de de peste la o saptamana dupa ce mama ei a plecat. Mama ei era o gospodina desavarsita. Rita si-a dorit sa faca aceasta masa de peste in memoria ei. Isi dorea sa fie plina de optimist. Spunea ca daca ea sufera si mama ei sufera. Incerca sa fie foarte puternica. A doua zi am fost la ea si am vazut poza mamei sale intr-o inimioara construita din lumanari, intre ingerasi. Toate acestea pentru ca sufletul mamei sa se  duca la Dumnezeu, iar drumul ei sa fie luminat kalooga_36441" , a spus Sorin Marcus.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate