Rita Muresan renunta la telefon si internet pentru noua ei calatorie spirituala din Peru!

Distribuie pe:
fara descriere

 

Creatoarea de moda se pregateste de o noua calatorie spirituala, de data aceasta in Peru, si considera ca este destul de periculoasa deoarece lucrurile pe care le poate afla, nu sunt usor de digerat.

Daca se va intoarce cu bine din aceasta experienta, Rita va organiza o petrecere cu prietenii ei care nu o vor mai putea contacta pe durata sederii ei in strainatate deoarece Muresan nu va avea telefon sau acces la internet.

"Ma pregatesc de o calatorie importanta. O calatorie ca aceasta iti poate schimba viata, perceptia asupra vietii... Pe cat de interesanta pare, pe atat de periculoasa e... Te poate duce in locuri unde sa nu vrei constient sa mergi. Insa fiind o calatorie in subconstient, in alta dimensiune, te duce acolo unde spiritul tau are de invatat. Nu intotdeauna ceea ce vezi in aceasta calatorie despre tine e usor de..."digerat"... Unii nu rezista, altii nu accepta... Aleg sa invat cat mai multe si sa ma intorc sanatoasa acasa! Ma intorc de ziua mea! In ziua in care voi face 40 de ani...am ajuns la jumatatea existentei mele in aceasta viata, pe aceasta planeta! In cel mai bun caz.. Si cum nu stiu cum se va desfasura aceasta calatorie, nici nu am organizat vreo petrecere. Insa daca ma intorc cu bine din Peru...ma bazez pe voi ca impreuna vom face ceva ad hoc vineri seara pe 23 noiembrie! Nu o sa am telefon, nici internet probabil, insa imi puteti trimite gandurile voastre aici pe Facebook. Va iubesc, va imbratisez si imi cer iertare tuturor celor ce le-am gresit vreodata cu vorba, cu fapta, cu gandul, intentionat sau neintentionat! De iertat eu am iertat de mult pe toata lumea! Doamne ajuta! P.S. Nu uitati: nicio intalnire nu e intamplatoare! Toti avem de invatat lectii unii de la altii, de platit karme, mai frumoase, mai dureroase...totul e asa cum ne-am ales sa fie! Depinde de noi cum le rezolvam! Dragostea este raspunsul",
a postat Rita Muresan pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate