Rita Muresan s-a schimbat radical in ultimul an! S-a ingrasat foarte mult, dar acest lucru nu o deranjeaza! "Sportul si cantarul nu sunt deloc prietenii mei!"

Rita Muresan a fost o femeie care arata impecabil, dar in ultimul an a neglijat foarte mult aspectul ei fizic. De la masurile perfecte de alta data, Rita a ajuns sa se ingrase foarte mult. ##VIDEO8645##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAsa arata Rita Muresan acumfara descriereNu a deranjat-o acest lucru si a spus ca mai greu i-a fost dupa ce a luat vreo 5-6 kilograme in plus. Oricum, aceasta situatie nu va dainui pentru ca Rita este convinsa ca de la anul lucrurile se vor schimba in viata ei.

fara descriere"Singurul lucru pe care as putea sa mi-l reprosez este ca nu sunt prietena cu sportul. Analizele mele sunt perfecte. Anul acesta, pentru ca nu am mai tinut niciun fel de dieta, m-am ingrasat. Primele 5-6 kilograme in plus au fost mai grele. Acum mult timp aveam alte standarde de greutate si poate aveam si o infatuare din aceasta cauza. Eu nu cred ca barbatii din viata mea nu au fost atrasi de fizicul meu ci de altceva. De anul viitor lucrurile se vor schimba. Acest lucru nu a fost intamplator in viata mea si sunt convinsa ca de la anul lucrurile vor lua alta turnura. Lumea trebuie sa inteleaga ca nu mai sunt ca la 20 de ani! Sunt mai grasuta, care e problema? Corpul e doar o carcasa, eu sunt un suflet.", a spus Rita Muresan la WOWbiz.

fara descriereRita Muresanu acum cativa ani cand avea un fizic de invidiat!fara descriereCand era tanara, Rita avea un fizic "tras prin inel"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate