Rita Muresan si-a inchis atelierul de creatie, dar scoate bani din seminarii.  Dupa ce a propovaduit terapia cu ingeri, acum te invata cum sa depasesti traumele. Iata cat costa un bilet la conferintele ei!

Anul trecut, in acesta perioada, Rita Muresan a suferit o pierdere imensa si o durere fara margini. Mama sa a murit chiar in ziua aniversarii ei, designerul primind vestea cand se afla la petrecere si era inconjurata de invitatii ei.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAnul 2013 va ramane vesnic in memoria Ritei Muresan drept unul dintre cei mai negri si tristi ani ai existentei sale. Este anul in care celebra creatoare de moda a imbracat haine cernite si si-a condus mama pe ultimul drum. De atunci, au trecut 12 luni de doliu si tristete adanca, dar si o perioada grea in afaceri, in vara acestui an, Rita Muresan trezindu-se intr-un blocaj financiar care a determinat-o sa inchida atelierul de creatie.

fara descriereDar iata ca soarta i-a fost favorabila si, dupa ce a devenit maestru si propavaduitor al celebrei terapii cu ingeri, Rita Muresan a inceput sa fie solicitata si invitata sa sustina seminarii in care sa vorbeasca despre experientele sale.

fara descriereUn seminar de acest fel va avea loc pe 1 decembrie, in Bucuresti, unde se va desfasura conferinta “Suflet impacat-Suflet vindecat”. In cadrul acestui seminar, Rita Muresan va vorbi despre travaliul de doliu si cum trecem peste pierdera unei persoane dragi, subiect care va fi abordat atat din punct de vedere stiintific cat si spiritual. Interesant este faptul ca doritorii isi pot achizitiona tichetul de intrare de pe site-ul vreaubilet.ro, pretul unui bilet fiind de 77 de lei de persoana. Conferinta se va intinde pe parcursul a noua ore, iar in cadrul ei vor lua cuvantul mai multi specialisti psihoterapeuti, maestri sau personalitati care sunt buni oratori.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate