Rivalele PRO TV si Antena 1 vor lua foc cand vor citi asta! Ce schema au pus la cale doi concurenti de la "Vocea Romaniei" si "X Factor"

Cand fierbe tara si deja se fac pariuri cine va castiga editiile de anul acesta de la "X Factor" si "Vocea Romaniei", doi fosti concurenti care au cunoscut celebritatea datorita acestor show-uri s-au infratit si au ajuns sa lucreze impreuna.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLa "Vocea Romaniei", Lori a mers pe mana lui ChircuEste vorba despre Dragos Chircu si Andrei Leonte, concurentul clasat pe pozitia a doua in prima editie de la "Vocea Romaniei", respectiv marele castigator al primei editii de la "X Factor". Ei bine, in ciuda rivalitatii uriase dintre PRO TV si Antena 1, Chircu si Leonte au ajuns sa colaboreze si sa scoata piese impreuna. fara descriereAndrei Leonte a intrat in posesia piesei care trebuia sa ajunga la ChircuEste si cazul single-ului "Te sun eu", interpretat de Andrei Leonte, o piesa nou-nouta ale carei versuri au fost scrise de Dragos Chircu.

Piesa a fost compusa de cei de la Deepside Deejays, iar Dragos Chircu s-a bagat sa ii faca versurile, asa cum procedeaza si artistii de afara cand primesc un domo. Melodia ar fi trebuit sa ajunga la el in foma finala, insa cei de la casa de productie au considerat ca vocea lui Andrei Leonte se muleaza mai bine pe aceasta compozitie, ca stil si voce, si i-au incredintat-o pustiului cu "Factorul X". fara descriereDragos Chircu scrie versurile tuturor pieselor pe care le canta

Contactat de WOWbiz.ro, Chircu a explicat cum s-a ajuns ca o voce de la PRO TV sa lucreze cu un artist de la "X Factor". "Multi artisti de afara isi fac propriile versuri pentru a simti ceea ce canta. Daca primesc un demo care nu are text prefer sa ii fac eu versurile. Intotdeauna scriu textele pieselor mele. Piesa "Te sun eu " este o alta productie Deepside Deejays, fiind si primul meu text in limba romana. Piesa mi-a placut foarte mult, iar textul a venit de la sine. Indifrent de concursurile de talent, fie Vocea Romaniei, fie X Factor, industria muzicala este una singura", a declarat Chircu, lasand sa se inteleaga ca, personal, nu tine cont animozitati si ca va lucra cu oricine.

Brenciu s-a dat pe glume sexuale cu Loredana: "E specialista in orgasme..." Continuarea o sa te faca sa razi cu lacrimi

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate