Robert, iubitul agresor din Ploieşti, arestat pentru 30 de zile! Şi-a torturat şi umilit iubita timp de 2 luni

Autor: A.N.C.
 
Robert Gabriel, tânărul de 20 de ani care şi-a bătut, agresat şi umilit iubita în vârstă de 17 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. 
 
Tânăra a făcut declaraţii şocante despre viaţa ei alături de iubitul său. Cei doi au avut o relaţie de 1 an, iar bătăile au început în urmă cu două luni. 
 
 
"Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile", a declarat fata cu ochii în lacrimi.
 
 
Scandalurile au pornit acum două luni, iar motivul era lipsa drogurilor.
 
"Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine", a precizat tânăra bătută de iubit.
 

 

 
"Nu am plecat pentru că eram ameninţată. Mi-a zis că mă omoară. La fel cum s-a întâmplat şi acum, doar că am scăpat. M-am prefăcut pur şi simplu că fac ca el, că zic ca el, că el e şeful. Confirmam ce zicea el ca să pot să scap", a povestit tânăra.
 
"Când am prins momentul cel mai potrivit m-am dus direct la Poliţie.
El a zis că se duce să îşi ia ceva de băut şi o să îmi spargă din nou sticla în cap. Pe el l-au arestat şi au venit părinţii să mă ia", a explicat fata, pentru observator.tv.
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies