Robert Reamzy l-a studiat toata copilaria pe Michael Jackson pentru a fi ca el! Vezi de ce i-au dat lacrimile pe scena la "Vocea Romaniei"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Robert, tanarul care a impresionat juriul de la "Vocea Romaniei" cu modul perfect in care l-a imitat pe celebrul Michael Jackson a recunoscut ca este fanul artistului din copilarie si ca a repetat multe ore pentru a canta intocmai ca el.

"Am ascultat Michael de mic, am copilarit in perioada in care era cel mai apreciat si mediatizat artist. Am vazut ca am un ambitus vocal in jur de 3 octave si voce de contratenor, ceea ce imi permitea sa studiez tot ce putea face si Michael. Astfel am stat ore in sir ascultand Michael si am reusit sa invat cateva din tehnicile, modul de respiratie, emisia si impostatia folosite de el. Probabil facem parte din acelasi tipar, ca fel de a fi. Cred ca numitorul nostru comun ar fi sensibilitatea",
a marturisit acesta pentru Perfecte.ro.

Concurentul a explicat momentul emotionant care a avut loc pe scena concursului cand toti membri juriului, Loredana, Horia Brenciu, Smiley si Marius Moga s-au intors spre el si lui i-au dat lacrimile de fericire.

"Voi tine mine acele secunde tot restul vietii! Cand am constientizat ca toti juratii sunt cu fata la mine si imi zambesc, am fost cuprins de cea mai pozitiva emotie simtita vreodata si vocea a inceput sa-mi tremure. Apoi m-am simtit responsabil fara de juriu si de public si, din recunostinta, am incercat sa ma redresez rapid. Intr-adevar plangeam, radeam si cantam in acelasi timp!", a mai completat tanarul "Michael Jackson".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate