Robert Turcescu a castigat procesul cu Mircea Badea! Uite ce daune morale trebuie sa primeasca de la jurnalistul Antenei 3 si ce a mai decis instanta!

Robert Turcescu l-a invins in instanta pe Mircea Badea, pe care l-a dat in judecata pentru amenintari si instigare la violenta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMagistratii de la Judecatoria Sectorului 3 au decis ca jurnalistul de la Antena 3 sa plateasca daune morale de un leu si sa il oblige sa publice sentinta in trei publicatii centrale.

Sentinta nu este definitiva, ea putand fi atacata cu apel, scrie paginademedia.ro.


“Dacă aş trece pe un drum de munte şi în stânga e o prăpastie şi aşa cu două degeţele se mai ţine de o frunzuliţă vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermănos, d-asta (…) nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele şi plec. (…) Dacă vreodată în această viaţă voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet şi determinat”, a spus Mircea Badea, făcând referire la Dan Tăpălagă, Sabin Orcan, Dan Turturică şi Robert Turcescu.

Iata si sentinta: "Admite în parte cererea. Obliga paratul la plata sumei de 1 leu, reprezentand daune morale, catre reclamant. Obliga paratul sa publice, pe cheltuiala sa, considerentele şi dispozitivul prezentei hotarari in trei ziare de larga circulatie, dupa ramanerea definitiva a hotararii. Respinge, in rest, cererea ca neintemeiata. Obliga paratul la plata sumei de 6.008 lei cheltuieli de judecata catre reclamant. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecatoria Sector 3. Pronunţată în şedinţa publică din 02.12.2013".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate