Roberta Gabriela, fata de 13 ani din Târgu Jiu, a fost găsită

Roberta Gabriela Codinoiu a fost găsităde polițiști, după ce taăl ei i-a anunțat dispariția.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Roberta Gabriela Codinoiu, elevă la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu, a dispărut de acasă, iar marți tatăl ei a anunțat autoritățile. Fata are 13 ani și, după mai multe căutări, a fost găsită în centrul orașului.

„În urma amplelor activități de căutare desfășurate, minora a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Târgu-Jiu, în zona Parângu. Pe perioada dispariției, tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni”, transmit reprezentanții IPJ Gorj.

Citeste si: Cuscrul lui Gheorghe Dincă spune că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu trăiesc: „Fetele le-a luat ginerele meu, le-a expediat imediat”

Citeste si: Mesajul cutremurător apărut pe pagina de Facebook a lui Dany Vicol! S-a întâmplat imediat după transferul lui Mario Iorgulescu în spitalul din Italia

Citeste si: Povestea emoționantă a bărbatului care a găsit-o pe fetița de 11 ani moartă în lanul de porumb! E voluntar și e tatăl unei fete

Tatăl fete s-a speriat când nu a găsit-o acasă

„La data de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în jurul orei 20.00, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate. Minora a fost pusă în urmărire, la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare.

Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, a comunicat, seara trecută, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, înainte ca Roberta Gabriela să fie găsită. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate